Bălării

Post prost

Bine ai (re)venit “dragule” cititor, ma intitulez “post fara rost” si tin sa te anunt ca daca ai altceva mai bun de facut decat sa stai sa citesti niste nimicuri scrise la tastatura ar fi bine sa apesi pe acel “X” mare si rosu ce apare in coltul de sus al monitorului tau.

Nimic nu are sens azi, nimic nu se leaga, totul merge prost, chiar si blogul (ala in care investesc eu foarte mult timp, stii??). Azi am dat nu stiu cate sute de mii de lei (vechi) pe o carte de geografie, deschid si eu cartea sa vad ce si cum, pe ce am dat banii (poate sa-mi si invat? poate… dar nu am de unde sa invat), deschid eu frumos cartea si ce vad? Doar exercitii, nici o lectie, pur si simplu teme pe capitole… wtf? Eu de unde invat daca dorm in ora, daca chiulesc la ora (hai bine, daca nu ma simt bine si nu vin la ora)… Parerea mea? Carte stupida, am aruncat banii pe geam.

Mai devreme am aflat de la Libertatea ca Paulica Vasile si-a luat diploma de taran – cica ca sa poata sa faca agricultura… de ce nu se iau si diplome de tigani? Ar fi mai bune alea… de exemplu asa ar putea sa se angajeze si tiganu’ mai usor in anumite locuri, ah dar stai, aici totu’ se fura, vine tiganu, da milionu’, ia diploma, ROMANIA!!!

Aualeo, azi de dimineata in tramvai toata lumea tusea – corul tusitoriilor, imi era asa greata. Stai, azi e dabea luni? Da… in cateva ore se face marti, o noua zi de scoala (off…), deci mai am 3 zile de scoala pan ala bal (hai ca nu-i asa mult… sau?!). Lasa ca 1 Dec e ziua lui Tudor (ala de ma ameninta acum mult timp ca ma lasa fara site, da mai, ala de a aparut cu poponeata pe blog… ala, ala!) si avem liber! Aualeo… vin si tezele… oki, hai sa schimbam subiectu…

Ah chiar, de ceva timp umbla “o gluma stupida” (nu e chiar gluma…) – m-am gandit eu, cum poate sa “cante” un cor de surdo-muti ? Imaginati-va cateva zeci de oameni care “canta” prin limbajul semnelor… Oh ce post fara rost, noapte buna…

“As vrea sa scriu ceva frumos, dar e un “post” fara rost” – VV (nu Vali Vijelie bah! Vama Veche)

ps: Acum ca l-am specificat si pe marele Vali Vijelie, sa vezi tu ce trafic imi face gugalu…


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  Sally
  27/11/2006 at 23:38

  cel mai interesant de pana acum weeeeedy! …mi-a placut….random stuff is always good! lasa nu mai fi deprimat…vine ziua mea…dar ai uitat sa mentionezi asta :P! raule!

 • Reply
  Zeffy
  28/11/2006 at 10:33

  Si majoratul meu si ziua lui mama lui stefan cel mare… deci … poate fi si mai rau…

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează