Bălării

Ratatouille – o porcărie.

Ariel a vazut maretul Ratatouille. Un desen animat foarrrrrte laudat. Va zic, e un mare bullshit. E plictisitor si neinteresant. Nici macar nu are parti amuzante. Nu-mi amintesc sa fi schitat vreun zambet in timp ce ma uitam la el. Pe deasupra povestea in sine e cam stupida.

So… Ratatouille – not good. Pierdere de timp. Daca ati vazut “Don’t Mess With The Zohan” – Eu am ras mai bine la filmul ala. Si nu-i vorba doar de ras… e mai bun Zohan. Chiar daca e in top “Cele mai proaste filme ever”.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

8 comentarii

 • Reply
  Albisi Cornel
  15/12/2008 at 20:48

  Zohan e comedie d’aia tampita, adam sandler putea face un rol mult mai bun…. da, si mie mi’a placut, da e prea fake, nu stiu…..mai real mi se pare sa gateasca un soarece, cu un om pe care il controleaza tragandu-l de par….
  Ratatouille e un film mai cute, mai de familie & shit, mie mi-a placut ala mai mult :-??

 • Reply
  Ariel
  15/12/2008 at 20:57

  Oh well, poate asta era… Am vazut filmul singur stand in varful patului.

 • Reply
  dragos
  16/12/2008 at 14:06

  Ratatouille in opinia mea e un film destinat pentru copii mici. Am vazut filmul cu un verisor mai mic. El a fost foarte incantat de el, pe cand eu, am avut cam aceiasi parere ca si tine… Dar totusi, e amuzanta idea de a vedea un film animat cu un om controlat de un soricel!

 • Reply
  slayer666
  16/12/2008 at 17:41

  hei…mie mi-a placut ratatouille…chiar dak am 21 de ani…

 • Reply
  Andreea
  16/12/2008 at 23:10

  si mie mi-a placut Ratatouille, poate si fiindca imi plac filmele de animatie, in general… nu s-ar zice ca mai am putin si implinesc 20 ani. Oricum, nu este un film pentru copii mici, cred totusi ca trebuie sa fii intr-un anumit “mood” cand vizionezi filmul asta :D

 • Reply
  isaac
  18/12/2008 at 19:35

  esti ciudat, obscur. si eu am crezut asta despre ratatouille dupa promovarea pe care a obtinut’o. dar per total, a fost destul de dragut,si aproape de loc tipic sau neoriginal, asa cum te’ai astepta. un film simpatic, as zice. bonus ca eu am vazut filmul la HBO, unde e varianta in romana – cea mai buna dublare pe care am vazut’o in viata mea :D

 • Reply
  Mossad
  19/12/2008 at 21:44

  pentru Zohan tre sa intzelegi un pic din cultura evreiasca … Sorry man , dar lumea nu gusta Zohan tocmai ca nu pricepe umorul de acolo … :)

 • Reply
  Ionuţ
  24/12/2008 at 03:04

  Hm… Cred că Pantelimonul e de vină. Am un coleg de stă pe lângă tine, căruia nu îi plac comediile şi animaţiile, ci doar horror-urile şi bătăliile epice. O fi ceva molimă la voi în zonă? :p

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează