Interesant

Românii care fură de prin Anglia îs inteligenți (documentar 41 min.)

Românii care fură de prin Anglia îs inteligenți (documentar 41 min.)

De curând am fost prin Anglia și am rătăcit mai mult de o săptămână pe străzile capitalei. Voiam să văd dacă este așa cum se aude: plin de români pungași, rromi fugiți din București ca să fure lirele londoneze…

… Și adevărul este că foarte-foarte greu am dat de acești escroci de care tot auzeam. La un moment dat am găsit, în centrul Londrei, un grup de români care făceau zeci de lire în zece minute jucând alba-neagra.

Asta se întâmpla în octombrie 2014. Ieri am văzut documentarul de mai jos din 2013 … aceeași oameni, același loc, aceeași schemă.

În plus, ce mi-a plăcut cel mai tare, la finalul documentarului un român fură datele cardurilor bancare într-un mod absolut genial. Sincer acum… oamenii ăștia sunt de căcat, sunt nasoi, fură, sunt hoți și escroci … dar, pe bune de nu îș inteligenți!


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  Alex
  06/11/2014 at 06:41

  “În plus, ce mi-a plăcut cel mai tare, la finalul documentarului un român fură datele cardurilor bancare într-un mod absolut genial”

  Ce e genial in a monta o camera deasupra tastaturii si un card skimmer peste cel original? E o metoda veche de cand lumea.

  • Reply
   Ariel
   07/11/2014 at 01:50

   Tu zici ca-i veche de cand lumea, dar iaca, eu nu stiam de ea … Ma fascineaza disperarea cu care ar face orice oamenii astia pentru un ban, dar nu sa munceasca. Prefera metode d-astea riscante, palpitante si ilegale. :)

  Vezi alte comentarii:

  Comentează