Bălării

Stirile de luni despre saptamana curenta

Buna dimineata si bine v-am regasit intr-o noua saptamana din frumosul an 2008. Cerul este partial noros, in N-E capitalei se anunta ninsori abundente venite din neant iar in S-E niste ploi acide. Temperatura medie pe aceasta saptamana va fi de 5 grade Celsius.

Summit NATOTinem sa va reamintim ca gradinitele, scolile, liceele si facultatile isi inchid portile miercuri, joi si vineri – adica pe 2, 3 si 4 ale lui aprilie – timp in care are loc un Summit NATO ce va da peste cap intregul oras. Tufis, presedintele celor de la Iu, Es si Ei va fi prezent in aceste 3 zile pe teritoriul nostru. Cu acest prilej vor avea loc diferite atentate sinucigase pe coloana oficiala special organizata de dragii nostri superiori.

Presa ne anunta ca ar fi bine sa nu prea ne parasim resedinta in aceste 3 zile si sa incercam – ca furnicile – sa luam provizii pana marti. De asemenea s-a anuntat oprirea apei calde. Domnul Tufis si alti mari oameni ai lumii doresc sa-si faca 3 dushuri pe zi cu apa fierbine. Aceasta dorinta a lor trebuie indeplinita, si de aceea oamenii capitalei vor avea 3 zile de apa rece la robinete.

Totodata cu acest summit, au loc mari lucrari de infrumusetare a orasului. Momentan au fost ridicati 320 de caini vagabonti de pe strazile Bucurestiului si 12 oameni ai strazii. Purtatorul de cuvant al oamenilor strazii a vorbit ieri despre modul brutal in care 12 membrii ai “familiei sale” au fost luati de autoritati si dusi intr-o curte de la marginea unui oras mai mic.

Va dorim o saptamana cat mai buna si nu uitati de provizii.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

1 comentariu

 • Reply
  oana
  01/04/2008 at 19:37

  foarte tare =))
  norocul meu ca nu stau in bucuresti :))
  esti mortal :))

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează