Blog in vlog si vicevercea

Trei idei despre pizza (și un concurs fain)

Trei idei despre pizza (și un concurs fain)

Trei Idei. Fulger. Despre . Și vă recomand și un concurs la care puteți câștiga un troller fain de tot. Aici: http://arielu.ro/concurs-pizza

Posted by Ariel Constantinof on Tuesday, August 18, 2015

Când îl întrebi pe Ariel ce vrea să mănânce, sunt șanse foarte mari să spună că ar mânca o pizza. Cred că aș putea să mănânc pizza zilnic, fără probleme. Dar mă controlez. Sau încerc. Oricum, mănânc muuultă pizza. Foarte multă. Printre prieteni sunt considerat “omul care măncâncă cea mai multă pizza”.

Așa că iată trei “idei” despre pizza:

– 36% dintre americani consideră că pizza este un mic dejun potrivit. Și eu-s super de acord cu ei… Două felii de pizza la micul dejun alături de o cafea = mic dejunul campionilor. Eu aș mânca dimineața omletă cu pizza… sau pizza cu topping de omletă.

– Se estimează că anual se vând cinci miliarde de pizze în lumea întreagă, din care trei miliarde sunt mâncate pe teritoriul Statelor Unite. Și tot în Statele Unite luna octombrie este considerată “luna națională a pizzei”. Noi n-avem luna națională a sarmalelor cu mămăliguță…

– În 1994 Pizza Hut a “oferit” pentru prima dată posibilitatea de a comanda pizza online. Prin 1994 foarte-foarte puțini oameni aveau acces la internet. Și de atunci au trecut 21 de ani. Asta mă face să mă simt bătrân.

Pasta și pizza sunt două mâncăruri tradiționale italienești (sau așa sunt considerate, adesea) pentru care dacă italienii ar fi avut drepturi de autor, probabil ar fi fost cea mai bogată nație din lume în ziua de azi.


Și apropos de pizza, cei de la Pizza Hut Delivery au o ofertă faină de vară – Italian Mix – prin care poți comanda oricare două rețete de pizza de dimensiune medie din meniu, pe blat italian, cu doar 33 de lei. (În ofertă nu-s incluse rețetele Vegetariană, Suprema, Super Suprema și Quattro Formaggi.)

Trei idei despre pizza (și un concurs fain)


Concurs

Pe profilul meu de Facebook, aici!, lasă-mi o poză din vacanța ta și o propoziție/frază care să descrie ce apare în poză. Caut povești scurte și faine de vacanță, fie ele amuzante sau doar interesante.

Prin tragere la sorți voi mai premia cinci poze de vacanță cu vouchere de pizza.

Iar cea mai faină poză + propoziție va câștiga acest troller:

Trei idei despre pizza (și un concurs fain)


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

Comentează

Vezi alte comentarii:

Comentează