Dovada că se poate

Un evreu cântă Moș Crăciun cu plete dalbe – șoc, dar fără groază!

Un evreu cântă Moș Crăciun cu plete dalbe - șoc, dar fără groază!

Nu ascund și n-am ascuns niciodată faptul că am o bancă preferată – și aia este ING Bank. Mereu îmi rezolvă problemele repede, mereu răspund la telefon, mereu au fost de treabă!

Ei bine, am aflat că au lansat chiar acum un proiect fain: vor să facă Cel Mai Mare Colind!

Concret – ce înseamnă cel mai mare colind? Vor lua toate videourile în care se cântă cele trei strofe din Moș Crăciun și le vor contopi. Dar nu asta m-a motivat să cânt și să mă filmez. Pentru fiecare video în care cineva cântă “Moș Crăciun”, ING Bank va dona o pereche de ghetuțe.

La ora la care scriu sunt înscrise doar 273 de video-uri. Urmează perechea numărul 274 datorită videoului meu în care cânt “Moș Crăciun” cu sora mea mai mică, Eden, acompaniați de o chitară tare-dezacordată.

Eu am trăit mereu într-o familie “multiculturală”. Născut fiind în Israel, pe la vârsta de 5-6 ani devenisem conștient de existența lui Moș Crăciun și-l așteptam an de an. Eram, totuși, în Israel, locul în care Moșul calcă foarte rar – dar moș Mama se ocupa an de an să-mi pună un brad mic-mic, de plastic, în cameră, sub care să pună niște cadouri. :)

N-am emoții. Am exersat colindul cu Eden de vreo 3 ori. A ieșit bine din prima, dar am mai tras două duble ca s-o conving să zâmbim mai mult. Îi e încă puțin frică de cameră. Dar, per total, wow, încep să cred că avem voci bune!

Așadar, iată, ăsta-i colindul meu care va face parte din Cel Mai Mare Colind și care va pune umărul la donarea ghetuțelor. Ia o cameră de filmat (eu am filmat cu telefonul mobil), ia o persoană dragă cu tine în cadru și cântați! Nu-i greu și, de fapt, chiar s-a dovedit a fi distractiv. Hai să donăm mai multe ghetuțe. :)

Deci, nu știu dacă-i premieră, dar uite un evreu care cântă Moș Crăciun cu plete dalbe!

Good job, ING Bank! Faină inițiativă!


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

Comentează

Vezi alte comentarii:

Comentează