Amuzant

Un Mega Image într-un Mega Image

Un Mega Image într-un Mega Image

Bucureștenii știu că Mega Imageuri noi se deschid zilnic… (Mega Image e un mini-market care există de foarte mult timp în București – nu știu prin ce alte orașe există în țară)

Faza mișto este că Mega Image mereu mi s-a părut acel mini-market mișto. Mereu curat. Mereu liniștit. Mereu cu casierițe care-ți oferă “punguță” – de acolo și gluma cu “Nu, nu puneți Guță, e bună muzica asta.” – a lui Sergiu să fie gluma oare?

Acum 7-8 ani (cred) mergeam cu ai mei la cumpărățuri la Mega Image, cu mașina, duminica. De acolo ne alimentam la greu. Era pentru noi cum sunt acum Hyper-Giga-Extra-Mega-Marketurile.

Culmea, deși de-a lungul timpului s-au mai deschis multe mini-marketuri (vezi La2Pași și Mic.ro) care copiau Mega Image-ul, doar Mega a rezistat în timp, restul fiind un eșec total.

Azi am găsit asta. Și-mi place de mor.

Și felicit atât Mega Image, cât și pe nasoii de la Times New Roman, care dacă nu erau buni cum sunt, nu-i băga Mega-ul în seamă. Dar sunt buni, bă, buni.

Good job, everybody! Genial.

Video aici:

PS: Mega Image face multe chestii mișto și pe partea socială. Am lucrat cu ei, mai indirect oleacă, și cu Tribul. Uite aici.

Și mai mult, chiar azi am primit o chestie mișto de la ei despre care urmează să scriu. Tot socială. Bravo! :)


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

Comentează

Vezi alte comentarii:

Comentează