România

Un motiv pentru care nu ies în Piaţa Universităţii…

Astăzi au apărut doi tineri cu un banner pe care scria “legalizaţi marijuana”. În următoarele secunde au apărut nişte moşi şi au început să-i certe, să ţipe la ei, să îi bruscheze bla bla.

Apoi au fost luaţi de jandarmi cei doi. Nu ştiu sub ce pretext.

Uite un video cu momentul cheie:


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

5 comentarii

 • Reply
  Cristi
  18/01/2012 at 23:54

  aia-s chiar dobitoci. Nu poti sa mergi sa revendici marijuana la un astfel de protest, decat daca doresti sa-ti bati joc de protestatari.

  Oamenii aia sunt in mare parte acolo pt ca nu mai au ce manca aproape.

  • Reply
   Ariel
   19/01/2012 at 01:49

   Da şi nu.

   1. Legalizarea marijuanei este “o problemă” în mai multe ţări.

   2. Toţi protestează despre orice acolo: taxa auto, salarii, pensii, educaţie – de ce să nu se protesteze împotriva etnobotanicelor? Dacă eşti atent, tipul din video are argumente clare.

   3. Oamenii de acolo cer libertate, dar nu-i lasă pe oamenii ăştia să protesteze şi ei.

   Da, dacă nu aveau argumente şi nu erau 2 tipi care par a fi serioşi poate ziceam şi eu: “sunt idioţi, hipsteri, caută atenţie – ca băieţii care fac graffuri pe unirii” – dar aici nu cred că-i cazul.

   Mi-e chiar foarte greu să cred că majoritatea oamenilor de acolo aproape nu au ce mânca. Exagerezi. Dacă nu au ce mânca, nu au nici maşini (sau bani de benzină) – deci de ce zic şi de taxa auto? :)

 • Reply
  Andrei Ruse
  19/01/2012 at 06:21

  Ariel, pai bine faci ca nu iesi la Universitate pentru asta. Tu, la fel ca si cei cu pro legalizarea Marijuanei din imagini, intentie laudabila de altfel, confundati grav lucrurile. Acolo oamenii s-au adunat sa protesteze impotriva lui Basescu si vad, din nefericire, ca toti nemultumitii de ocazie vin cu pasul lor si isi bat joc de cei care stau in frig si incearca sa schimbe ceva (cum si alte derivate de aici sunt alte discutii).

  E ca si cum as veni la o intalnire de-a ta cu biciclisti sa zbier ca nu se vand carti in Romania si a doua zi unul pe un blog sa puna clipul cu mine, explicand de ce nu vine sa mearga alaturi de Ariel pe bicicleta.

  Cam asta-i logica ta. Uneori. Pacat :D

  • Reply
   Ariel
   19/01/2012 at 22:16

   Andrei, nu m-ai convins cu argumentele tale.

   Eu văd în piaţă oameni care scandează di toate. Tot împotriva guvernului/Băsescu wtvr fiind toate mesajele oricum. Salarii mici = Băse, penii mici = Băse, taxa auto = Băse – sau, în fine, guvernul său… ?

   Tipul a venit să zică despre legale. Şi a fost luat pe sus. Acum vin din Pţa Universităţii, o zi după incidentul din video şi ghici ce: există un afiş de 20 de ori mai mare ca cel din video pe care scrie: “Opriţi legalele, guvernul vinde droguri” – acum, o zi după, de ce sunt acceptaţi? :) Că mesajul e scris invers? Căci e acelaşi mesaj.

   Dacă legalizaţi marijuana = poporul nu mai moare de legale. Guvernul vinde legale = legalizaţi marijuana (sau… nu mai vindeţi legale, că oricum toată lumea fumează iarbă). Apropos de asta… nu mi-aş fi imaginat că aşa lejer se fumează iarba prin Piaţă zilele astea cum am văzut azi. :)

   Totodată: eu dacă mă duc cu un afiş “vreau piste de biciclete” – o să mă dea afară? logica-i aceaşi. eu-s nemulţumit de Băse and co. pt că nu mi-au făcut piste.

   Anyway, important este că … că se fumează, nu?

   Să ştii că încă te iubesc.

 • Reply
  anti revolutionar
  19/01/2012 at 10:27

  Lui Crin Antonescu i-a fost redus salariul de parlamentar cu 25%. Şi cum el din salariul ăsta trăieşte, s-a mîniat. Mijlocitorii acestei noi aliante impotriva firii sunt Felix si Colivia, recte motanul turnator si biroul sau senatorial.Victor Ponta se simte pe val. Sondajele sînt bune, PSD a trecut de la un discurs mistico-neoliberal, la ceva idei de stînga mai clare. Sînt exact condiţiile ideale în care un tînăr politician poate să dea un chix de zile.Greierele Orban canta la vioara si a prins ce zboara…

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează