Fotografie

Un viral dus în offline

Un viral dus în offline

Sunt de 24 de ore în Cluj pentru Electric Castle. Recent, pe Facebook, s-a viralizat un articol de pe un site internațional cunoscut: “20 Of The World’s Best Restaurant And Bar Interior Designs

Unul dintre restaurantele de pe listă e din Cluj … așa că Alex a venit cu ideea să vizităm treaba. Am scos GPS-ul și am luat Clujul (mare oraș!) la pas. 3 minute și jumătate mai târziu eram în față la “Joben Bistro”.

Era FULL. Străini și Bucureșteni și Clujeni laolaltă, ocupau tot restaurantul… care chiar arăta bine.

O chelneriță ne-a spus că localul este destul de gol în general sâmbătă la prânz (noi l-am vizitat pe la ora 14), dar azi este super-full “din cauza” acelui articol de pe Bored Panda.

Combinația postului viral + cei 17 mii de oameni ce au fost prezenți DOAR în prima zi de la Electric Castle au dat micul restaurant peste cap.

Chelnerița era chiar puțin “stresată” ca nu cumva să rămână lumea cu o impresie proastă, că erau suprasolicitați. La bucătărie erau 20 de comenzi în avans și nu prea avea sens să mai cerem și noi ceva de haleală.

Deci, iată un viral online dus în offline la momentul potrivit… Și da, Joben pare de vizitat. Înăuntru arată super-tare. Prețurile par de București. Dar trebuie să mai gustăm.

Știu doar că poți să alegi singur ce muzică să cânte în restaurant, cu ceva aplicație de mobil… ceea ce mi se pare super-genial. :)

A scris și Vaca Verde.

Urmărește-mă pe Instagram.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

Comentează

Vezi alte comentarii:

Comentează