Bălării

Uneori…

Uneori îmi imaginez cum ar fi să strig dimineaţa în transportul în comun: “Bună dimineaţa BUCUREŞTI!”, asemenea unui star din ăla american.

Cred că s-ar face un transfer mişto de “energie” între oameni dimineaţa, şi ăsta-i un lucru bun.

Cum ar fi ca pe la 7 dimineaţa să stai pe la Romana şi să saluţi oamenii, aleatoriu, să le urezi o zi buna, etc… Da, poate unii te-ar lua la bătaie, dar ei nu contează. Eu m-aş simţi bine. Şi cred că şi ei.

Buna dimineaţa Bucureşti!

PS: M-am gândit la chestia asta când mă întorceam azi de la scoala, pe la 9 dimineaţa, şi un tip pe un mini-tir era super nervos, astfel ajungând să accidenteze un motociclist din faţa lui.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

5 comentarii

 • Reply
  silvia
  14/11/2008 at 11:18

  Experiment: am incercat sa nu ma supar cand cineva se ratoieste la mine (normal ca ma mai si enervez). Zambesc si sunt ultradraguta si zambitoare si e chiar cool sa vezi cum se socheaza pentru ca nu se asteapta la asta.
  Nu mai sta pe ganduri, striga!
  Buna dimineata!!!

 • Reply
  dan
  14/11/2008 at 12:16

  da, e o idee buna insa … cat poti sta fara sa reactionezi la prostia ce te-nconjoara?(lumea nu stie ca atunci cand circuli cu un mijloc de transport in comun intai astepti sa coboare ceilalti si apoi urci tu, ca la metrou scarile se urca si se coboara pe partea dreapta, ca nu asculti muzica tare la telefonul mobil).aaaaaaaaaaaaaaaaahhhh!!!!!!!!!
  BUNA DIMINEATA ROMANIA!!!
  :)

 • Reply
  scurt metraj
  14/11/2008 at 13:04

  Vezi sa nu te iau lumea la injuraturi, sa faca misto sau si mai rau sa-ti dea vreo 2 bucati. La ce mentalitate are romanu’ o sa zica ca esti nebuna si o sa se uite ciudat daca faci asta. Oricum… succes ! :P

 • Reply
  Ariel
  14/11/2008 at 13:17

  @Scurt – da, sunt nebunĂ. Corect. nebunĂ.

  ar trebui facuta o campanie de inveselire a bucurestiului. :))

 • Reply
  s.
  11/01/2009 at 15:55

  ma, eu si cand intru in clasa si imi salut toti colegii cu un “neataaaaaaaaaa” se uita urat la mine…
  daca as face asta in ratb(unde nici nu ma cunoaste nimeni) cred ca…ahahaaaa ar fi mai bine,dap. chiar ar fi misto,si mai bine. :)
  Si, sa si imparti ceai cald cu gogosi si ziaruri si sa te duci la fiecare om din masina si sa ii dai mana sa ii urezi o zi frumoasa.
  “put a smile on your face, make the world a better place”

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează