Interesant

Urcă mumia-n avion, spre Amsterdam!

Urcă mumia-n avion, spre Amsterdam!

Se știe că banca mea favorită, de departe, este ING-ul. Așa că am acceptat să intru într-o competiție organizată de ING.

Pe scurt: în 60 de stații RATB din București pot fi găsite cele 20 de personaje “ING”. O mumie, niște extratereștri, un R2D2, un rocker etc.

Competiția clasică: să găsești cele 20 de personaje și să le pozezi (plus – să știi în ce stație a fost fiecare personaj), să-i scanezi QR code-ul și apoi să le urci pe Facebook-ul tău (și să-mi lași link spre poza ta în comentarii).

Premiu: Dacă ești printre cei mai harnici din categoria “competiția clasică” vei câștiga un kit de călătorie foarte fain. (repet, asta dacă pui pozele pe facebook – cât mai multe, nu toate 20 în mod necesar – și îmi lași un link în comentarii)

Competiția QR code-ică: să găsești cele 20 personaje și să scanezi QR code-ul de lângă. Astfel vei îmbarca cele 20 de personaje în avion și dacă ești primul câștigi plecarea în … pam-pam … Amsterdam! Detalii sunt aici. (și tot aici sunt și hinturi cu locațiile stațiilor)

Alături de Răzvan și Ana fac echipă împotriva altor 4 echipe de trei bloggeri.

Hai să fim primii care strângem, împreună, cele 20 de personaje fotografiate! :D

Am pregătit sania.

PS: prima excursie s-a dat spre Amsterdam. urmează o tragere la sorți între cei ce vor scana cele 20 de QR code-uri în perioada următoare cu succes.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

Vezi alte comentarii:

Comentează