Fotografie

Vama nu mai este ce-a fost.

Vama nu mai este ce-a fost.

Vama nu mai este ce-a fost. Dar este în regulă, nimic nu mai este ceea ce a fost odată pentru că totul este într-o continuă schimbare. :)

Când spui “Vama nu mai este ce-a fost.” ai dreptate. E imposibil să mai fie ce-a fost. Vreodată.

N-am fost de multe ori în Vamă. Nu-s “omul mării”, nu prea intru în apă, nu-mi face mare plăcere nici să stau la soare și mâncarea de pe litoral este absolut oribilă – și scumpă pe deasupra.

Am fost acum în Vamă pentru 4 zile, după o pauză de câțiva ani, și a fost oribil. Am pândit un concert Subcarpați și am reușit să ajung la el, în Goblin, dar am plecat la vreo 2/3 din el spre cameră pentru că:

1. Eram înconjurat de oameni dubioși, cunoscuți generic sub numele de “cocalari”, care se comportau super-aiurea. N-am nimic cu nimeni până când “libertatea lor” nu afectează “libertatea mea”. A fost concertul Subcarpați cu cei mai mulți cocalari pe metru pătrat și singurul la care nu m-am simțit bine…

2. Mi s-a făcut rău, m-a luat o super-durere de burtă în mijlocul concertului. Trei zile am fost regele tronului. (ziceam că nu-i mâncare bună pe litoral)

Dar lăsând hate-ul cu cocalarii și cu mâncarea jalnică și scumpă, totul a fost ok. Doar că data viitoare m-aș duce în altă parte. În fine. Fițe. Am lăsat textul ăsta aici ca să am motiv să pun poza de mai sus pe blog.

Aici mai sunt alte 13 poze cu oameni în aer, de pe Instagramul meu. :)


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

Comentează

Vezi alte comentarii:

Comentează