Filme

E atât de uşor să confuzi un desene animat cu o filmare reală… Aventurile lui Tintin (2011)

E atât de uşor să confuzi un desene animat cu o filmare reală... Aventurile lui Tintin (2011)Fac parte din generaţia care a învăţat engleză prin Cartoon Network şi mă mândresc cu asta! (Gândindu-mă la asta mi s-a făcut pielea de găină…)

Domne, am fost la avanpremiera filmului/desenelui animat “Aventurile lui Tintin – Secretele Licornului” şi în primele câteva minute în gând mi-am zis doar: “Mă, ăsta nu trebuia să fie desene? De ce este film în toată regula?!“. Apoi a apărut faţă unui personaj şi s-a văzut că-i totuşi animaţie. Dar sunt mai mult ca sigur că dacă producătorii voiau, puteau să facă şi feţele personajelor super realiste! Wow, nu ştiu dacă să mă bucur pentru tehnologie sau să fiu trist şi nostalgic…

Trecând peste asta, “Aventurile lui Tintin” e un film foarte bun. L-am văzut în varianta 3D IMAX şi lăsând la o parte efectele, povestea în sine e chiar bună. O combinaţie perfectă între aventură şi umor … cu momente în care îţi pui mânuţele pe cap şi ţipi: “HAI MĂĂĂ, DE CEEEE?!?!“.

La finalul filmului “comoara” nu a fost găsită şi am aflat că o să existe o continuare şi că “aventura continuă” – şi culmea, a fost cam singurul film care nu m-am ofticat când am aflat că o să aibă o continuare!

PS: Uite două comentarii de la trailerul de mai sus:

“It looks like real actors wearing masks.”
– Kapitananime 2 days ago

“it looks so fuuuucking real !”
– MUSIC4GENERATIONS 2 days ago


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

  • Reply
    Cezar
    30/10/2011 at 16:51

    Singularul de la “desene animate” nu e “desen animat”? :))
    Eu nici n-as numi astfel de filme desene animate, ci mai degraba animatii. Mi se pare ca desenele animate sunt doar cele de pe Cartoon Network, cele scurte, de cateva minute. Lung-metrajele astea sunt animatii. :D Cel putin asa vad eu lucrurile.
    Si apropo de realismul scenelor, este foarte posibil ca ele sa fi fost filmate cu actorii a caror voce este folosita (ca in Rango, alta animatie), apoi animate. Ca sa intelegi mai bine: http://www.youtube.com/watch?v=CDyYGBL0HKw

    • Reply
      Ariel
      30/10/2011 at 21:48

      Foarte posibil să ai dreptate şi singularul să fie: “Desene animat” şi dacă stau să mă gândesc ai dreptate şi cu ideea de “desen animat” = ceva de pe CartoonNetwork, scurt, iar “animaţie” ceva mai lung.

      Mulţam de share-ul videoului.

    Vezi alte comentarii:

    Comentează