Interesant

18 minute interesante despre dosarul Microsoft

18 minute interesante despre dosarul Microsoft

Dacă ești ca mine, probabil că stai departe de toate lucrurile astea care umlă prin presă și nu știi ce este adevărat, ce e fals, ce e moral sau imoral, ce este de la americani și ce este de la ruși etc.

Dar tot auzeam de acest “Dosar Microsoft” din vară … și nu înțelegeam ce s-a întâmplat de fapt.

Aseară m-am uitat la emisiunea de mai jos – 18 minute durează – o producție Digi24 – “România furată”. Scurt, la obiect și foarte clar. A fost cel puțin ciudat să văd un om în schemă pe care-l cunosc personal.

Ah, și după cele 18 minute sper să țipi și tu prin casă, ca mine: “Dumnezeule mare, nu înțeleg cum se poate fura în halul ăsta!”

Mi se pare acum că exagerez când cert un șofer că nu respectă un biciclist în trafic. Avem probleme mult mai mari de rezolvat. :)

Deci iată:

Respect, Digi24!


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

4 comentarii

 • Reply
  Farcas Gelu Danut
  31/10/2014 at 00:15

  Ia uite ce scrie Cabral: http://www.cabral.ro/pentru-copii/doar-cand-lacrimile-ne-sufoca-propria-rasuflare-intelegem-disperarea
  In timp ce politicienii fura, ne mor copiii prin spitalele saracite.

 • Reply
  Florin+(We+Bike)
  31/10/2014 at 01:58

  Ohoo, si inca cum si inca cat. Pana acum mi-a fost dat sa vad/observ/aud destule contracte incheiate cu intitutii ale statului, in conditii… cel putin dubioase. Am lucrat in 2 firme mari 100% romanesti (mari in bransa lor de activitate) si in ambele exista/existau o groaza de contracte cu “statul”, ce-i drept nu la valorile astea, dar oricum.

 • Reply
  Darius
  31/10/2014 at 15:00

  La 100 de milioane de dolari pentru 50.000 de licente avem, la un calcul scurt, un pret de 2000 de dolari pe o licenta Windows. :)

  • Reply
   Ariel
   31/10/2014 at 23:16

   Ceea ce nu-i deloc exagerat, Doamne ferește! :) Mai ales că Microsoft oferise reducere de 50% (parcă) statului român. Haha!

  Vezi alte comentarii:

  Comentează