Amuzant

Ai cui sunt chiloții ăștia?

Ai cui sunt chiloții ăștia?

sursă foto

Acum câțiva ani am vrut să-mi surprind prietena. Nu sunt genul prea romantic: nu cumpăr flori sau bijuterii. Eu fac lucruri “deosebite” când vine vorba de impresionat prietena. Sau cel puțin sper că-s “deosebite”.

Domnișoara urma să fie plecată o săptămână din oraș. Bagajul era făcut deja. Cum s-o surprind?

A-i ascunde un bilețel prin bagaj cu “Te iubesc!” (cum îmi făcuse ea mie) mi s-a părut prea romantic și deloc original. Așa că m-am adaptat.

Am luat o pereche de boxeri de-ai mei și i-am ascuns în bagaj, printre chiloții ei, cât să nu-i găsească chiar imediat ce ajungea la destinație, dar nici să nu-i găsească deloc.

Nu lipisem niciun mesaj de ei – mi se părea ușor de înțeles că-s chiloții mei “ca să-i amintească de mine” și “Te iubesc!”-ul ar fi trebuit să fie subînțeles.

Săptămâna a trecut și draga domnișoară a revenit acasă fără să-mi zică nimic despre boxerii pe care i-a găsit printre chiloții ei.

Așa că primul lucru pe care l-am făcut, când ne-am văzut, a fost să întreb: “Și n-ai găsit nimic ciudat prin bagajul tău?”

“Păi ce să găsesc?”

“Păi … îți lăsasem un mesaj, așa cum mi-ai lăsat și tu mie.”

“N-am găsit niciun mesaj…”

“… Dar mi-am ascuns o pereche de boxeri printre chilotii tăi, ca să-ți amintească de mine. Mi s-a părut amuzant… Nu i-ai găsit?”

Și după o perioadă de tăcere și ochi mari-mari draga de ea zice: “Auăleo. Erau ai tăi? M-am speriat când i-am găsit și i-am aruncat la gunoi. Credeam că a făcut cineva din grupul cu care eram o glumă.”

“Stai – deci mi-ai aruncat chiloții?”

“Îmi pare rău…”


Acest articol a fost scris în infoturul “#GreekExplorer: Corfu, Evia și Grecia Continentală” organizat de TurismMarket.com în parteneriat cu agenția de turism TrampTravel.ro și cu sprijinul Nikonisti.ro, TravelWithaSmile.net, LAMONZA și Art & Craft.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

4 comentarii

 • Reply
  Auras Mihaiu
  26/04/2015 at 21:22

  Na, că ți-a făcut-o. :D

 • Reply
  Alex
  26/04/2015 at 21:39

  Eu am imprumutat de la un prieten un rucsac in care am gasit la destinatie o pereche de chiloti cu sponge bob. Erau ai tai?

 • Reply
  andreea
  26/04/2015 at 21:57

  Funny. Asemantor, am vazut recent un filmulet cu un tip care isi invita prietena la bal, intr-un mod “original”. Il gasesti pe net dupa o cautare de genul “When prom proposal go wrong”, e tot ceva de genu…
  Spoilet alert! are happy end, totusi cam awkward :D

 • Reply
  Refu
  26/04/2015 at 23:10

  Vezi ce alte mesaje mai transmiti si ce haine mai pui prin bagaj, eventual daca ai haine pe care nu le mai vrei si nu stii cum sa le arunci, repeta momentul :))

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează