Bălării

Am ajuns in Tara Sfanta

Pana la urma am prins avionul si am ajuns la destinatie fara sa explodez sau sa aterizez cine stie pe unde.

A trebuit sa platesc o taxa de 50 de euro: “Taxa de minor”. Am stat si m-am gandit pe ce apa s-au dus banii mei pana la urma si am ajuns la concluzia ca erau pentru insotitorii pe care i-am avut in aeroport si avion.

La Otopeni am avut un … un tip la vreo 30 de ani ca insotitor. A trecut cu mine prin primele opriri dar nici macar nu mi-a zis cum il cheama sau ca ma insoteste. Cand a trebuit sa dau pasaportul nu stia unde se semneaza foaia de insotitor. Cand s-a saturat de mine m-a pasat altui cretin putin mai urat. Cu asta aceasi poveste… m-a dus pana la avion si a inceput sa se certe cu insotitoarea mea de pe avion. O tipa mai in varsta care nu stia decat engleza… si romanasii nostrii cu engleza lor de balta nu se prea intelegeau cu ea. Insotiroul meu de pe Otopeni nu stia acuma cate copii trebuie sa opreasca la el si cate sa dea la avion. Noroc ca stia tipa de pe avion care i-a zis in engleza:

“Get out of here, all you need is one copy.” si i-a aratat frumos drumul spre iesirea din avion.

Tipa mi s-a prezentat si mi-a zis ca va fi insotitoarea mea pe avion. Mi-a dat indicatii si totul a mers perfect. Nu s-a comparat cu “bulangii” aia de pe Otopeni.

Cand am aterizat pe Ben Gurion (Tel Aviv) m-a insotit un domn mai in varsta care m-a intrebat inainte de toate: “Ce ai uitat in Romania?”. I-am raspuns ca acolo locuiesc si si-a cerut chiar si scuze :)). Apoi, cat am mers prin aeroport si cat mi-am asteptat bagajul am discutat cu omul asta in engleza. Era foarte de treaba. Nici nu ma gandesc sa-l compar cu cei doi de pe Otopeni.

Cand am ajuns aici am gasit pe masa un modem, 5 filtre si 2 cabluri. Le-am conectat si totul a mers ca pe roate. Singura mea problema ar fi ca stau la o singura priza si cu modemul si cu laptopul. Cum? Pe rand :)).

Ar fi bine daca as avea cum sa-mi cumpar un prelungitor si un router ca sa stau in curte pe net. E oribil sa stai la mila unei singure prize. Oare daca le fac comanda in cat timp imi ajung aici? Nu de alta dar au si promotii.

Oh, oh, era sa uit! Dreadurile au o saptamana si o zi :D


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  Teo
  21/08/2008 at 22:05

  pune poza cu dreadurile sau intra pe mess si da’mi poza cu dreadurile :) orice numai ca vreau sa vad dreadurile:))

 • Reply
  Arhi
  22/08/2008 at 07:20

  ai putea sa-ti iei un prelungitor?!

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează