Interesant

Am descoperit Netflix.

Am descoperit Netflix.

Nu-i ca și cum n-am auzit până acum de Netflix… dar abia acum mi-am făcut un cont (prima lună-i gratuită) și, teoretic, de luna viitoare dau aproximativ 40 de lei pe lună. Și până acum sunt mulțumit. Pot spune că acum am descoperit Netflix.

Eu n-o înțeleg pe Corina cum are răbdare să caute serialele ei preferate pe tot felul de site-uri obscure care-ți deschid 100 de mii de pop-up-uri. Nu mai am răbdare să dau jos filme de pe torente de vreo 3 ani. Cea mai bună sursă de entertainment video pentru mine a devenit YouTube. În fine, asta până acum două săptămâni… când mi-am făcut cont la Netflix.

Îmi place că ai acces instant la filmele și serialele de acolo. Îmi place că ai acces la ele chiar și de pe mobil. Nu credeam că o să fie așa ușor să văd un film, seara, în pat, de pe telefonul mobil. Înțeleg că există și varianta offline, de download a filmelor (pe mobil), dar încă n-am încercat-o.

Ideea este că m-a prins Netflixul și mi se pare că-și face banii.

În caz că cineva-i tentat să-și facă cont (repet, e moka prima lună) … Uite niște recomandări pe categorii. Sau, în fine, lucrurile la care m-am uitat eu recent și mi-au plăcut:

Stand-up Comedy

Pe Netflix este foarte mult stand-up comedy (vechi și nou).

Așa l-am descoperit pe Joe Rogan: Triggered (2016) și apoi și faptul că are un show făcut acum 10 ani (le-am văzut la rând și a fost fain tare) Joe Rogan: Live (2006).

Pe Russell Peters îl mai știu de pe YouTube, am văzut multe secvențe cu el dar niciodată un show full. Astea două-s bune: Russell Peters – Notorious (2013), Russell Peters VS The World (2013).

Și un tip aparte ar fi Gabriel care, din nou, e faimos pe YouTube cu secvențe… dar show-ul full e demențial: Gabriel Iglesias – Fluffy Movie (2014)

Comedii

Eu-s genul de om care preferă oricând să consume o comedie în detrimentul unei drame sau unui horror. E greu să găsești comendii care chiar să fie amuzante și, preferabil, și puțin smart.

Ultimul film fain din zona asta ar fi The Fundamentals Of Caring (2016) – e o comedie destul de neagră… dar bună.

Adam Sandler joacă într-o comedie haos numită The Do Over (2016). Nu-i mai nimic smart, dar e fun.

Iar Special Correspondents (2016) este o realitate despre presa zilelor noastre. O comedie bună, dar care te face să te întrebi dacă nu cumva trăim într-o lume foarte similară cu cea prezentată în film… :)

Documentare

Documentarele-mi plac la nebunie. Îmi place cum sunt făcute să transmită muuultă informație într-un mod cât mai fun.

Cel mai recent am văzut Cartel Land (2015), despre traficul de droguri dintre State și Mexic și ce fac cartelurile locale. Este filmat incredibil.

Tony Robbins – I am not your guru (2016) este un insight fascinant în viața lui Tony, unul dintre cei mai mari și bogați speakeri motivaționali. Documentarul nu-i despre dezvoltare personală, ci despre cum lucrează el. E bun rău.

Cum ar fi să-ți dai seama că ai un frate geamăn ce locuiește în cealaltă parte a lumii și că ați fost despărțiți la naștere? Ei bine, se poate întâmpla… Twinsters (2015) este fix despre asta. :)

Seriale

Eu nu “prea” consum seriale, dar dacă-i ceva ce pot recomanda din suflet în clipa asta ar fi Black Mirror. Episoadele n-au legătură între ele, deci este ca și cum te-ai uitat la filme individuale de 40 de minute (ultimul episod din sezon, și poate cel mai bun, are o oră și jumătate).

Niciodată nu m-am considerat un mare fan al filmelor, dar toate cele menționate mai sus m-au prins în perioada asta… So, yeah, have fun. :)


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

3 comentarii

 • Reply
  Tudor M.
  18/12/2016 at 18:31

  Eu am inceput sa folosesc Netflix inca din momentul in care au ajuns oficial si in Romania. Ma bucur ca recent a inceput sa fie disponibil si Amazon Prime Video, chiar daca nu ni se ofera acces la intregul continut (nici pe Netflix de altfel…)

 • Reply
  Dezinsectie Gandaci
  27/12/2016 at 23:45

  Eu nu voiam sa-mi fac Netflix, ma incapatanasem chiar. Pana acum cateva saptamani cand am folosit contul unei prietene si m-am indragostit :))

 • Reply
  Nu știu să desenez, dar... - Ariel Constantinof Blog
  09/03/2017 at 22:58

  […] curioși, vorbesc despre seria “Abstract” de pe Netflix, primul episod. În fine, și celelalte sunt absolut geniale. Le recomand din […]

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează