Bălării

Bărbaţii care nu trag apa după ce fac pişulică ar trebui să aibă puţa tăiată. Votăm?

Bărbaţii care nu trag apa după ce fac pişulică ar trebui să aibă puţa tăiată. Votăm?Bine, ştiu, titlul e cancan, dar chiar sunt revoltat.

Deci eram într-un băruleţ Bucureştean. Cu o singură budă pentru fiecare sex. În faţa uşii de la budă m-am întâlnit cu un bărbat de vreo 30 de ani. I-am dat prioritate… fără un motiv anume.

Şi tot atunci, în “penibila” situaţie în care ne aflam… de a ne “bate” pe o baie, i-am zis: “Te aştept.” şi am zâmbit ca un pedobear.

Nu mi-a zis nimic. Cred că l-am speriat, fiind prea sociabil.

Cât l-am aşteptat, un alt mascult feroce a ieşit din baia de la femei. Ş-atunci am încălcat o mică “regulă socială” şi m-am dus şi eu la buda de la femei, căci na, oricum tocmai ieşise un tip din ea…

La femei nu era hârtie igienică. În rest… curat. Şi zic de hârtie igienică pentru că-mi curgeau mucii. Căci după pipi băieţii nu se şterg. Şi le pică ultima picătură în chiloţi. Se ştie.

Apoi m-am spălat pe mâini. În budă la femei nu m-a prins nimeni.

Dar după ce mă spăl pe mâini urăsc să plec înapoi la masa cu bere ud pe mâini! Şi cum “uscător de mâini” nu era, m-am dus la baia de băieţi… unde era hârtie ultima dată când fusesem.

Intru. Tipul de dinainte nu mai era. Pe jos tot jegul de pe Planetă! Zici că s-au pişat 30 de cocalari deodată pe jos. În closet o substanţă de un galben orbitor. În aer mirosul. Hârtia igienică era la locul ei, singura care părea “virgină”, neafectată de jegul din jur. M-am şters pe mâini şi am plecat.

Concluzii:

– la fete nu-i hârtie, deşi ele folosesc mai des. (poate chiar d-aia?)

– la fete e curat, la băieţi e dezastru

– bărbaţii nu-s sociabili

– bărbaţilor le place să viziteze buda femeilor

– aş pedepsi toţi bărbaţii care se pişă pe lângă budă sau nu trag apa. pentru că sunt nesimţiti, d-aia.

Vă doresc presiune, dragilor.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

7 comentarii

 • Reply
  Bijuterii
  10/04/2012 at 14:48

  Poate fi mizerie si la femei… Depinde acum de bunul-simt si educatia fiecaruia. Nu ma intereseaza prea mult toaleta barbatilor, dar votez (daca am voie). :)

 • Reply
  Filmul de 10
  12/04/2012 at 13:29

  Lol…suna rau…da sunt curios daca se admite si la femei

 • Reply
  Chaika
  12/04/2012 at 21:04

  Și pe femeile care nu trag apa… nu le-ai pedepsi? :D Discriminareeeeee!

 • Reply
  Bogdan
  12/04/2012 at 21:55

  Scrii incredibil de tare, ma jur :))). Vreau sa spun c-am ras continuu :)). Imi placi (sper sa nu te sperii “ca sunt prea sociabil”, asta ca sa te citez). Acum pe bune, chiar scrii frumos rau :). Te “bookmaresc”.

  • Reply
   Ariel
   13/04/2012 at 14:02

   Mulţam, domnule!

 • Reply
  Emma
  03/05/2012 at 19:55

  Dar ce zici de femeile care se urcă pe WC cu picioarele și se urinează de la înălțime? Detest să găsesc vasul de toaletă presărat cu urme de pantofi și stropi galbeni (unele mai greșesc direcția sau probabil nu-și controlează bine debitul :))). Ca să nu mai zic că am găsit alte chestii mult mai îngrozitoare în băile de femei… Te-ai speria :)) Daca bărbaților le tăiem puțulica pentru că nu trag apa (și da, votez pentru asta), femeilor ce le facem? :))

  • Reply
   bubu
   11/05/2015 at 15:51

   Le punem dop :)))

  Vezi alte comentarii:

  Comentează