România

Bucurestenii cool, biciclistii

Cu bicicleta prin BucurestiDin cate observ a ajuns mai mult sau mai putin o moda sa mergi cu bicicleta prin Bucuresti. Nu-i un lucru rau, e un lucru mult prea tare.

Vad din ce in ce mai multi oameni care merg pe bicicleta. Majoritatea celor cu care m-am intalnit prin Bucuresti mi s-au parut oameni de treaba. Unuia i-am facut eu loc, altu mi-a facut el loc, unu mergea pe pista, altul mergea pe langa pista pentru ca pe ea erau oameni, masini, cocalari, creaturi mici si verzi si alte chestii. Frumos, fara sa deranjeze pe nimeni, isi vedeau de treaba si isi croiau drumul printre plimbareti.

Singura problema ar ramane gropile. De cand ma stiu romanii se plang de gropi. Soferilor… daca ce aveti voi pe strada sunt gropi, incercati pentru o zi sa mergeti pana la servici pe jos, pe trotuar… sa vedeti ce-s alea gropi. Rolele mele arata de parca am mers pe ele cativa ani… nu cateva luni. Rotile trebuiesc schimbate pentru ca Bucurestiul le-a nenorocit. Pe zi ce trece observ alta groapa, si alta groapa, si alta groapa. Numai saptamana asta am mai cunoscut 2 gropi marca Apa Nova. Nimeni nu le-a astupat.

Ne vedem prin Bucuresti.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

1 comentariu

 • Reply
  Jalane
  24/09/2008 at 23:13

  Da, merci, am observat si eu mai nou toate astea :|
  Mi-am luat bicicleta recent si hai la plimbare. Daca nu m-am zdruncinat de am vazut stele pe unele portiuni… Unde sunt piste e cat de cat ok, desi ma vad nevoita sa claxonez cateodata, dar in general oamenii sunt binevoitori. Ma enerveaza insa rau de tot “degajamentele”, adik trecerile de pe trotuar pe strada si invers, care sunt prea inalte. Nu mai vb de santuri. Iar gaura de la ApaNova am avut zile intregi pe strada (a 10-a oara pe anul asta), care strada mea e mai mult o sapatura continua. Azi au astupat-o… Insa eu zic ca merita, e foarte fain plimbatul cu bicicleta :)

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează