Biciclete

Care-i secretul lui Levi?

Una dintre pozele cu Levi din cea mai recentă expediție. Din 15 octombrie pe Biciclescu.

Una dintre pozele cu Levi din cea mai recentă expediție. Din 15 octombrie pe Biciclescu.

Levi este un tip pe care l-am cunoscut în 2010. S-a prezentat atunci la un marș de biciclete făcut de mine… era singur, nu vorbea cu nimeni… și era atipic. Era singurul biciclist venit la costum!

Am schimbat atunci o vorbă sau două cu el. Nu știa prea bine română, sau cel puțin așa-mi lăsase impresia… și asta pentru că vine din Sfântul Gheorge (acolo unde uneori domină maghiara).

Azi, cinci ani mai târziu, este unul dintre cei mai dragi oameni pe care i-am cunoscut prin blogging/internet/biciclete. Levi m-a ajutat să fac Tribul în 2010-2011, la punctul zero. Era singurul om pe care-l cunoșteam care mai făcuse curierat pe bicicletă chiar în București.

Anii au trecut și ne-am super-împrietenit. Acum două zile Levi s-a întors dintr-o aventură de cinci mii de km pedalați pe o bicicletă fixă. A fost până în Nordkapp!

Între bicicliști este văzut ca o legendă vie, ca un super-erou, ca un om indestructibil. Astfel că i-am făcut un mic “surprise-party” și, cât l-am așteptat să vină de la aeroport am luat niște interviuri prietenilor lui. I-am întrebat chestii precum Care-i secretul lui Levi? și Dacă ai fi șaua lui Levi, ce i-ai reproșa după tura asta?. Ce-a ieșit (are vreo 6 minute videoul) o să vedeți mai jos.

Ce mi s-a părut și mai fain a fost că într-o discuție cu Levi prin Facebook mi-a zis treaba asta:

Care-i secretul lui Levi?

Am făcut printscreen discuției și le-am arătat celor de la Calif.

Aflând povestea lui Levi, cei de la Calif s-au mobilizat și în noaptea de duminică spre luni, la ora 1 noaptea, au pregătit o bicicletă din produsele lor. N-am nicio obligație să zic treaba asta. N-am avut nicio înțelegere cu ei. Au făcut-o pur și simplu. Și … asta mi se pare fain. :)

E important să menționez că Levi o să apară în sezonul doi din Biciclescu pe data de 15 octombrie. Pozele sunt făcute chiar în expediția de care vorbesc mai sus … Da, și-a făcut pozele SINGUR, în pustietate, cu telefonul!

Respect, Levi!

Și merci Andrei că ai editat nebunia asta. :)


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  Ce faci dacă găsești un colet pe jos, prin București? Îl livrezi... (noi ne-am și filmat) - Ariel Constantinof Blog
  15/09/2015 at 18:25

  […] seara asta Levi mi-a scris pe Facebook că a găsit un colet pe jos, pe stradă. De fapt, mai exact, a văzut un […]

 • Reply
  Ana Events
  16/09/2015 at 10:25

  Pare un tip deosebit! :)

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează