Dovada că se poate

Ce fain poate să fie la Electric Castle!

Ce fain poate să fie la Electric Castle!

Acum că mi-am revenit după Electric Castle (sper să-și revină și Alex, care a condus din Cluj până-n București chiar după The Prodigy, plecând la 3 noaptea), conștientizez că avem în România un festival de nota 10.

În 2013, în primul an de Electric Castle, au ajuns pe la festival peste 32 de mii de oameni, din care 4 mii stăteau la camping și 370 erau voluntari.

În 2014 au ajuns peste 79 de mii de oameni la festival – din care 11 mii în camping!

Anul acesta, 2015, au ajuns 97 de mii de oameni la festival, din care 250 de artiști, 1000 de oameni echipa și 7 Power Rangers. :)

Cu tot cu ploaia și noroiul și viralizarea cizmelor vândute la supra-preț, Electric Castle a ieșit de nota zece. Nu cunosc pe nimeni din spatele echipei, din organizare, dar tot respectul pentru viteza cu care s-au mișcat să facă tot ce le-a stat în putință ca să nu ne mai murdărim prea tare pe cizmulițe.

Uite, aici am surprins un transport de cizme venind din Brașov (așa zicea lumea). Se dădeau pe bază de bonuri de ordine. PIB-ul satului în care se ține festivalul a crescut de 1000 de ori în 4 zile cred.

Ce fain poate să fie la Electric Castle!

Și cam așa arăta în a 3-a zi mocirla care era super-virală pe Facebook. Organizatorii remediaseră situația destul de bine aș zice.

Ce fain poate să fie la Electric Castle!

Așa arătam după a doua zi de festival… Iar astea erau cele două “unelte” de care aveai nevoie: card contactless și bocanci/cizme. :)

Ce fain poate să fie la Electric Castle!

Concertele faine, sonorizare bună, activările din împrejurimi faine, mâncare și beutură de toate felurile … și, na, desigur, că tot ziceam că eu vreme de o lună voi plăti doar cu cardul, mi s-a părut absolut genial că toate plățile au fost contactless …

La cozi am stat anul acesta MUUULT mai puțin decât am stat anul trecut. Lucrurile se mișcau super-repede cu cardurile.

Ba mai mult, nici n-a fost nevoie să stau la coada la care alții își făceau carduri de consum, căci am plătit direct cu cardul meu MasterCard.

Ce fain poate să fie la Electric Castle!

Ce fain poate să fie la Electric Castle!

Concertele Subcarpați și The Cat Empire mi-au mers direct la suflet.

Posted by Ariel Constantinof on Friday, June 26, 2015

La The Prodigy și Rudimental a fost puțin cam prea aglomerat pentru mine. Mă simțeam ca în stația de metrou de la Pipera într-o zi de luni dimineața, pe la ora 8. Dar cu toate astea… nota 10, sonorizare super-ok, oameni care-și cereau scuze fiecărui om în parte pentru că se plimbau dintr-o parte într-alta… Na’, ca la festival.

Am așa un sentiment ciudat de mândrie. Sunt mândru că Electric Castle are loc în România și că îi așa mare și așa de fain si ca anul acesta au reușit să găsească o soluție de a rezolva cozile prin plățile contactless de care v-am mai spus că am devenit dependent. Aș felicita în parte fiecare om implicat în organizare, fiecare voluntar, fiecare partener … pe bune.

Ne vedem la anul. Alex, ce zici, stăm la camping? :)


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  Ilinca
  03/07/2015 at 08:28

  Dap, cam așa :D Oamenii s-au plâns de mocirla din camping să știi, s-a remediat problema abia când s-a uscat, deci acolo a fost puțin mai dramatic. Dar în festival n-am avut de ce să ne plângem. Fain articol, keep it up!

 • Reply
  După primele zile de plăți doar cu cardul - Ariel Constantinof Blog
  03/07/2015 at 13:11

  […] maxim, deși eram cu toții cu picioarele-n noroi, și am plătit contactless la Electric Castle (am scris aici că a fost tare fain) – acum vom putea plăti contactless și la Pop-up food court-ul amenajat de cei de la […]

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează