Ce mai creez

Cum ajungi un antreprenor social?

Cum ajungi antreprenor social?

Am o mică experienţă cu acest antreprenoriat social şi aşa am ajuns să scriu un articol pentru Ţara Lui Andrei, un proiect Petrom foarte-foarte drăguţ.

Este mai mult un articol explicativ decât unul practic. Sunt conştient că fizic nu voi transforma cu un articol de câteva sute de cuvinte un simplu cetăţean într-un antreprenor social de succes.

Asa cum nu exista un ghid concret despre cum poti ajunge un antreprenor sau un lider, nu exista nici un ghid despre cum poti ajunge un antreprenor social, dar voi incerca sa punctez cei mai importanti pasi pe care ar trebui sa-i faca cineva care vrea sa devina un antreprenor social.

Citeşte tot articolul din Jurnalul Ţării lui Andrei»


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  Harry
  29/01/2011 at 12:51

  Trebuie sa te corectez Ariel. Exista un “gid concret” cum poti ajunge lider. Cartea se numeste “Secretele succesului” cu subtitlul “Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti un om influent”. Cartea e scrisa de Dale Carnegie, a fost tradusa de Luiza Grvescu, A aparut in 1998 si a fost publicata de Editura “Curtea Veche”. In intreaga lume s-au vandut peste 44 000 000 de exemplare (probabil de-aia avem atati bogatasi la ora actuala).

  • Reply
   Ariel
   29/01/2011 at 12:55

   Harry, sunt de acord cu tine: Dale Carnegie e super-tare, are o carte foarte-tare răspândită peste tot în lume daaaar nu poţi să-mi spui că-i un “ghid”. A fi lider nu-i ceva concret, clar, nu iei două pastile pe zi şi devii lider.

   La asta mă refeream când am zis că nu există un ghid concret. Desigur, există multe cărţi cu sfaturi, păreri, moduri de a ajunge lider…

   Ai citit cartea?

  Vezi alte comentarii:

  Comentează