Interesant

CV-ul viitorului

Tehnologie + CV + creativitate = viitor.

Genial, nu?

QR CODE – Content-rich Resume from Victor petit.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

5 comentarii

 • Reply
  Rox
  27/04/2011 at 16:30

  Pe mine ma sperie, sincer :)) Prefer clasicul CV, pe celuloza, eventual cu cateva rubrici originale si un design atractiv. Oricum, interesanta ideea asta, dar nu se stie daca ar functiona si pe la noi.

  • Reply
   Ariel
   27/04/2011 at 16:34

   În ce sens n-ar funcţiona?

 • Reply
  Rox
  27/04/2011 at 18:48

  Ma gandesc ca, in primul rand, realizarea unui astfel de CV e destul de complicata. Presupun ca trebuie gasita o firma care sa le produca sau macar sa le aduca din afara. In plus de asta, nu cred ca ai putea sa te prezinti peste tot cu un CV de genul (care oricum pare a fi un mini-interviu sintetizat), pare mai mult a fi creat special pentru anumite joburi (gen cele care vizeaza comunicarea). Iar peste toate astea, noi oricum ne miscam destul de greu, nu stiu daca vom ajunge vreodata in pas cu restul lumii…

  • Reply
   Ariel
   28/04/2011 at 10:47

   Ce pozitiv. :)

   Da, tipul care şi-a făcut CV-ul ăsta lucrează în comunicare+advertising şi la cât de creativ a fost cu acest CV probabil deja şi-a găsit un job foarte mişto.

   E drept, nu-i un CV potrivit pentru oamenii ce vor să devină brutari, pedichiurişti sau alt soi de post ce presupune creativitate zero.

 • Reply
  netics
  28/04/2011 at 12:22

  În afară de nişte buze femeieşti groase, roşii şi foarte erotice nu vreau să văd alte tipuri de buze mişcându-se. Mi se pare greţos :))

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează