Bălării

De ce unii oameni uită că au responsabilităţi?

aaaAzi am fost la Starbucks pentru că-s hipster. Şi acolo am băut o cafeluţă scumpă cu două tipe hipsteriţe, la o discuţie despre o afacere de hipsteri.

Stând în Starbucks mi s-a dat să văd CRETINI care-şi lasă maşinile parcate pe bandă, cu avariile puse, cât intră în Starbucks. Am zis iniţial că intră în grabă, îşi cumpără o cafea şi pleacă… DAR NUUUU, intrau, căutau loc la masă şi pierdeau vremea cu maşina parcată pe bandă cu avariile puse.

Urăsc oamenii care fac chestia asta. Şi m-am săturat să aud din partea oamenilor care fac asta penibila scuză: “Ce vrei, nu sunt locuri de parcare!”.

Amice, când îţi cumperi o maşină în rate trebuie să ştii că este RESPONSABILITATEA ta să-i găseşti un loc de parcare.

Nu eşti capabil să găseşti acest loc, nu o cumperi… sau rişti, uneori, amenzi sau oglinzi rupte de biciclişti idioţi ca mine. Şi hipsteri.

Am văzut părinţi super iresponsabili, care se parchează oriunde, blocând benzi cu neruşinare. Şi ei vor să-şi educe copilaşii?

Se numeşte nesimţire şi iresponsabilitate. Plus PROSTIE.

Ca să facem o paralelă pe înţelesul tuturor: Responsabilitatea de a-ţi parca maşina unde trebuie este identică cu responsabilitatea de a strânge gunoiul din pădure după un picnic.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

4 comentarii

 • Reply
  Mirel
  30/01/2011 at 17:21

  din pacate nici pe alesii nostri chiar nu ii intereseaza deloc… cel putin in Bucuresti stiu foste parculete pt copii nu foarte mari devenite peste noapte santier pt un bloc de 4 etaje :| eu unu daca tot distrugeam un parculetz de copii faceam un ditamai zgaraie-nori de parcari. si ridicam rau de tot amenzile pt parcare neregulamentara in bucuresti… dar daca pe alesi nui duce atata capul… bine mai e si chestia ca din parcari nu scot cati bani scot instant din vanzarea apartamentelor dintr-un bloc chiar si de 4 etaje si atunci chiar nu ma mai mira ca nu mai exista locuri de parcare

 • Reply
  Cezar Bianu
  31/01/2011 at 01:30

  Mai fratele meu, cred ca a dat un virus sau chiar doua, in blogari, eu vad numai aluzii, glumisme, ironii despre hipsteri , cum e nus stiu care blogar anti-hipster , cum altu e IRONIC hipster, de greata si empatie pentru hipseteri.
  Nu o sa te iau acum cu definitia cuvantului, dat fiind faptul ca am citit la tine aici cateva lucruri destepte, dar am altceva sa iti zic, tu iesi inafara de cafenele si mec in alta parte ? adica la club, sa intelegi mersu si demersul idei de hipster din ro? adica acum e hipsteresc sa bei cafea la starbucs? adica din 3 in 3 zile sa zic, sunt hipster, in rest sunt la vatra ? doamne nu inteleg ce este cu online-izarea cuvantului asta. cut it out..!

  • Reply
   Ariel
   31/01/2011 at 10:29

   Total de acord cu tine. De aia şi ironizarea asta asupra cuvântului “hipster”. Am auzit atâtea definiţii proaste şi mă aşteptam ca cineva să mă facă hipster pentru că am fost la Starbucks.

   Ar trebui să mă maturizez. Nu? Scuzele mele. Apreciez faptul că mi-ai zis direct chestia asta. :)

   • Reply
    Cezar Bianu
    02/02/2011 at 14:46

    Pai direct e stilul meu. Nu cred ca e vb de maturizare, cred ca hipsterismul nu inseamna nimic decat un nou termen in Ro , ceea ce il face asociabil cu ce vrea fiece individ. Din pacate o sa inavatam cam intr-o 100 de ani sa luam lucrurile ca atare. Succes :)

  Vezi alte comentarii:

  Comentează