Blog in vlog si vicevercea

Dragoș și LVEV

Asta-i povestea fraților Șolot, spusă de fratele cel mare – Dragoș, si a magazinului lor de biciclete, care-i de fapt și cafenea.

LVEV s-a deschis la finele lui 2018 / începutul lui 2019. Am fost printre primele zile să fac niște poze spațiului – de găsit aici.

E un loc super-chill și super central, chiar la Universitate, Strada Ion Ghica nr. 4. Am fost de mai multe ori pe la ei ca să mănânc o omletă (are Dragoș o rețetă faină, recomand maxim), să beau vreo două cafele bune una după alta și să lucrez la laptop.

E foarte work-and-laptop-friendly.

LVEV e de găsit online aici:

http://lavitaevelo.ro/

https://www.facebook.com/LaVitaEVelo/

https://www.instagram.com/lavitaevelo.ro

Și dacă vrei să descoperi mai multe despre plata cu telefonul și BT Pay:

https://www.bancatransilvania.ro/bt-pay/


De când eram mic îmi plăcea să admir oamenii din jurul meu sau, culmea, diverși oameni de pe internet. Ba mai mult, îmi plăcea să le iau și interviuri scrise pe care le publicam pe blogul meu și faceam mii de vizualizări, semn că și alții gaseau valoare sau admirație pentru cei pe care-i admiram și eu.

Acum am trecut pe video. Dar cred că toți anii de admirație și interviuri scrise cântăresc enorm.

Cu diverse ocazii, prin diverse colaborări, dau de oameni faini pe care ajung să-i iau la întrebări despre ei și despre ceea ce fac cu viața lor. Și vreau să-i adun aici, în aceast playlist de YouTube numit “Oameni faini”. Tot din acest playlist ar fi făcut parte și oamenii faini pe care i-am cunoscut printr-o colaborare cu Banca Transilvania – îs multe-multe interviuri de găsit aici


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

Comentează

Vezi alte comentarii:

Comentează