Bălării

Dubios… Blog comercial?

Azi am fost plecat toata ziua. Mi-am petrecut ziua la Teen Press Open Doors III si a fost super-tare. Dar nu despre asta e vorba.

Cum am fost eu asa plecat toata ziua… am auzit ca blogul meu ar fi un blog “comercial”. Adica cum “comercial”, ma intreb.

Scot bani din blog si de aia e comercial? Am inceput sa ma ingrijorez ca nu intelegeam ce-i determina pe oameni sa zica ca un blog (Si mai ales al meu, deci, al meu!) ar fi comercial.

Apoi mi-am dat seama ca, orice ar vrea sa insemne, e irelevant daca nu-i de rau, nu?

Am ajuns acasa si mi-am deschis mailul. M-a contactat o doamna de la o televiziune pe o tema total ne-related cu “blogurile” si a inceput cu:

“Ti-am vazut blog-ul si am vazut ca locuiesti in Pantelimon.”.

Asta inseamna ca e un blog comercial?


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

3 comentarii

 • Reply
  Viki
  02/11/2008 at 00:49

  Cred ca cei care au folosit expresia, au spus-o in sensul in care zici ca o trupa a devenit comerciala. Adica superficial, cu un continut facut nu din inspiratie artistica, ci pentru a face pe plac maselor, astfel incasand o gramada de bani. Parerea mea, pur personala, este ca blog-ul tau este departe de a fi comercial (daca asta este sensul).

 • Reply
  Mihai Ioan
  02/11/2008 at 01:29

  Cred ca trebuie sa nu ii bagi in seama si sa iti faci "munca" asa cum vrei. Pana la urma pui ce vrei pe blog, nu ei platesc hostu’ ci tu.

 • Reply
  Ariel
  02/11/2008 at 01:43

  @Mihai – Hostul cred ca e cea mai mica problema in problema asta. :D

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează