Interesant

Hai să scriem pe cer!

Domnule, unde a ajuns tehnologia asta! Nu numai că putem să stăm pe Facebook în timp ce suntem pe tren, printre munţi, dar acu’ putem să scriem mesaje de dragoste pe cer!

Zilele trecute a fost ziua Deei, o pretenă de nădejde… şi pentru că de patru zile a venit în vacanţă în Bucureşti (căci am preteni d-ăştia trădători, care pleacă la studii în Anglia!) m-am găndit să-i fac o micăăă surpriză cât cerul de mare.

Am plasat un mesaj virtual care spune “La mulţi ani, Deea!” vizibil fix din balconul ei. Cum e obsedată de iPhone, i-am dat un sms şi i-am zis ce aplicaţie să-şi instaleze şi apoi să iasă pe balcon să vadă care-i treaba.

Hai să scriem pe cer!

Ce urmează? Urmează să plasez mesaje din astea lângă casa fiecărui cunoscut cu smartphone. “Sărbători fericite, cutărescule!“. Le dau un mesaj şi le zic să verifice cerul cu aplicaţia Layar (QR code de instalare pentru Android şi pentru iPhone).

Şi ca idee: cum ar fi ca tot Bucureştiul să aibă mesaje pe cer: “Piaţa Victoriei”, “Piaţa Romană” etc. O aplicaţie superbă pentru turişti…

Cum funcţionează?

Intri pe www.scriepecer.ro, plasezi un mesaj (preferabil personalizat, desigur), îl orientezi să se vadă numa’ bine din balconul persoanei căreia îl trimiţi şi aştepţi aprobarea (da, toate mesajele sunt aprobate). Apoi anunţi locul cu pricina. În fine, detaliile tehnice sunt pe scriepecer.ro. E nevoie de smartphone-uri (iPhoane sau Androide) cu GPS şi acces la net. Totul funcţionează prin augmented reality.

Pe scriepecer.ro apar doar câteva telefoane (care le are Orange la ofertă), dar merge orice iOS, orice Android etc. Totodată, mesajul pe site-ul scriepecer.ro poate fi lăsat de pe mobil. Nu e nevoie de laptop/PC. În ziua de azi TOTUL SE FACE DE PE MOBIL!

Cine-mi lasă şi mie un mesaj să-l văz din balcon? :)

Sunt încă şocat de ce treburi incredibile putem face cu un smartphone şi oleacă de tehnologie şi ajutor!

Uite şi un clip de prezentare:

PS: Posibil să dureze puţin aprobarea mesajelor (sunt moderate toate).


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

Comentează

Vezi alte comentarii:

Comentează