Amuzant

Interviu cu niște dreaduri

Interviu cu niște dreaduri

– Înțeleg că astăzi este ziua dumneavoastră și împliniți frumoasa vârstă de șapte ani. Ce fac niște dreaduri la acestă vârstă?

Cum oamenii au vorba aceea cu “cei șapte ani de acasă”, noi, dreadurile, abia după șapte ani pe creștetul cuiva ne simțim, cu adevărat, ca acasă. În seara asta vom da o mare petrecere la care vor participa 29 dintre noi.

– Ariel spune că sunteți 30 de dreaduri în total. Cum se face că doar 29 de dreaduri vor participa la petrecere?

Unul dintre dreaduri este minor, s-a născut abia în 2013, motiv pentru care nu poate petrece cu noi – în lumea dreadurilor lungimea îți dă mai multe drepturi. Al 30-lea dread are sub 35 de centimetri, motiv pentru care n-are dreptul să participe la petreceri după miezul nopții.

– Ce vă place la gazda dumneavoastră – adică la creștetul lui Ariel?

Cel mai mult și cel mai mult ne place faptul că Ariel se dă mult cu bicicleta și pentru noi este ca și cum ne-am da într-un roller-coaster.

– Ce nu vă place la Ariel?

De câțiva ani încoace, de când am devenit mai lungi, nu mai este foarte atent cu noi și ne bagă în tot felul de locuri în care n-ar trebui să ne aflăm. Recent a băgat vreo 4-5 dintre noi într-o supă de roșii. Era fierbinte. N-a fost bine. Totodată când se îmbată și dansează ne pune în postura ciudată de a-i biciui pe “dansatorii” din jur.

– Toată lumea se întreabă ce faceți dumneavoastră atunci când Ariel face dragoste… Este prea tabu întrebarea?

Când eram mici închideam ochii. Eram scurte, aveam sub 10 centimetri fiecare… Dar în ultimii ani, de când avem lungimi considerabile, suntem și noi implicate uneori în actul sexual. Uneori este alegerea lui Ariel de a ne implica. Ne folosește ca pe niște produse scoase dintr-un sex shop. Uneori ne folosește ca să lege *ceva*, iar alteori ca să biciuiască. Nu-i prea înțelegem fetișurile, dar … e gazda noastră și îi respectăm deciziile. Trebuie să recunoaștem, însă, că cel mai adesea ne prinde într-un mare coc spre spatele capului său și nu ne atingem de nimic – dar de la atâta înainte și înapoi uneori ni se face rău.

– Ok, cred că ați dat cam mult din casă… Nu se va supăra Ariel? Chiar așa, se supără vreodată pe dumneavoastră?

Oho! Da, se supără! Și faza faină este că ne face așa mare plăcere să-l enervăm! Mai ales de dimineață, când se spală pe dinți și pe față, ne place să-i venim peste umeri și să intrăm în chiuvetă. El niciodată nu-și explică cum reușim să ieșim din nodul pe care el îl face ca să ne țină pe spate și să venim peste umerii lui. Și ne aruncă înapoi pe spate… și apoi ne înjură … și apoi uneori țipă: “NU VĂ MAI SUPORRRT, VĂĂ TAAAI!!!!!!” și apoi ne mai face un nod la spate… Ne place la nebunie să-l irităm!

– În afara faptului că sunteți cool și atrageți atenția și îl faceți pe Ariel să fie mai atrăgător puțin, ce alt scop aveți?

Noi îl facem pe Ariel mai atrăgător? Înseamnă că nu știi ce murdare suntem! Dacă ne-ar tunde ar fi ca celălalt Ariel – impecabil! Haha, te-ai prins? Impecabil… detergentul… În fine, uneori Ariel ne folosește ca pe o pernă. Mai ales dacă-i într-un tren sau într-un loc mai puțin confortabil – ne face coc la spate și are pernă la purtător. Iar iarna uneori ne pune în jurul gâtului și îi servin drept fular. Ne face plăcere să-l ajutăm.

– Deci este adevărat că nu sunteți prea spălate?

Depinde cum se definește cuvântul “prea” și cuvântul “spălate”. Suntem spălate. Dar, din câte am auzit, Ariel se spală pe cap mult mai rar de când îi ajungem până la fund, pentru că ne ia vreo 48 de ore să ne uscăm și asta-l face să răcească uneori. Dar trebuie să știi că nu mirosim urât. Deci credem că suntem destul de spălate. Undeva prin mai, anul acesta, 2015 adică, am avut parte de o “frecangeală” cu alte dreaduri … ale unei tipe din Statele Unite. Ariel știa de mult că vrem și noi “acțiune” și s-a dus și și-a frecat capul de capul tipei ăleia.

Interviu cu niște dreaduri

– Ați auzit ceva de planurile lui Ariel? Cât mai are de gând să vă țină?

Auzim doar cum este adesea întrebat “Ariel, când te tunzi?” și el mereu spune că nu s-a gândit și că n-are planuri. Adesea este iritat când i se pune o întrebare ce are legătură cu tunsul nostru. El nu știe că decizia oricum ne aparține nouă și că am ajuns la un nivel de putere așa mare că de fapt noi “ne tundem de Ariel”, nu “Ariel se tunde de dreaduri”.

– Ce se întâmplă cu voi în clipa în care Ariel decide că vrea să se tundă, totuși?

Păi fie ajungem pe creștetul altcuiva – adică ne găsim o altă gazdă… iar în urma acestui proces Ariel va scoate niște bani faini vânzându-ne… Fie rămânem fără gazdă ceea ce se traduce prin moarte. În clipa asta Ariel este gazda și mama noastră – căci din creștetul său ne-am născut. Nu suntem extensii pentru el, lucru ce ne place la nebunie. Sperăm să nu se tundă prea curând.

Ok, vă mulțumesc mult pentru interviu și vă doresc mulți ani frumoși și distracție plăcută la petrecerea de diseară!


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

3 comentarii

 • Reply
  Viața cu dreaduri - Ariel Constantinof Blog
  04/09/2015 at 15:53

  […] așa-i viața cu dreaduri. Am dreaduri de 7 ani și îi o experiență faină. Aici am luat un interviu dreadurilor mele. Zici că-s […]

 • Reply
  Bogdan
  13/08/2016 at 15:09

  Câți cm avea părul tău când ți-ai făcut dreadurile?

  • Reply
   Ariel
   15/08/2016 at 18:27

   era până spre umeri. castron-style.

  Vezi alte comentarii:

  Comentează