Amuzant

Jurnal de Bordea

Deci se dă un nenea numit “Bordea”, care face stand-up comedy destul de bun (spre deosebire de mulţi alţii), o debara ciudată în care se filmează fără un setting anume şi nişte invitaţi scoşi din zona de confort.

Primul episod este cu Florin Piersic Jr. … un om despre care nu ştiu multe, îi drept, dar mi-e puţin antipatic de când am fost la un festival de film în care nu ştia cum să zică mai multe despre cartea sa (“Romantic Porno”).

Interviul de mai jos e hiiiilar! Florin se face de râs singur, fără să-şi bată Bordea prea tare joc de el. Iniţial am crezut că totul e regizat, dar tind să cred că-i pe bune. Mai sunt şi alte episoade amuzante (cu Sişu, cu Dan Chişu…), căutaţi-le.

Dacă mă mai pune cineva să explic ce înseamnă “zonă de confort” o să-i dau link la emisiunea lui Bordea.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

4 comentarii

 • Reply
  Alexandra Pinzariu
  01/05/2011 at 19:09

  Nu pot sa cred ca mi-am pierdut 10 min din viata ascultand asa ceva… Florin cred ca nici nu avea ce alte replici sa dea si in perspectiva mea s-au scos unul pe altul din zona de comfort. Oricum respect pentru Florin si pentru the stand-up comedy man.Dar emisiunea Oops e un dezastru. Dar da,as fi schimbat canalul in cele din urma.

 • Reply
  mOntecOre
  01/05/2011 at 22:15

  ti-am lasat un link…s-o fi dus in spam sau in moderare, ideea e ca e regizat:)

  • Reply
   Ariel
   03/05/2011 at 15:47

   Da, e posibil să fie în spam alături de alte 500 de spamuri reale… Deci nu-l găsesc. Dar dacă-i regizata atunci chiar e naşpa. :))

  Vezi alte comentarii:

  Comentează