Evenimente

Marşul iMATTER în Bucureşti – 8 mai, ora 12:00

iMATTER - 8 MAI - PIAŢA ROMANĂMie-mi plac multe-multe-multe lucruri pe lumea asta. Deşi se spune că oamenii sunt făcuţi ca să se multiplice şi într-un mod inconştient ei rezumă totul la reproducere, se pare că există totuşi nişte oameni care se pot gândi şi la mediul înconjurător, la planetă şi la viitorul omenirii.

Un tip de doar 16 ani, Alec Loor, din Papua Noua Guinee, a pus cap la cap un proiect numit iMATTER. Nu, Apple nu finanţează proiectul în caz că vă întrebaţi. Astfel, pe 8 mai vor avea loc sute de marşuri în jurul lumii pentru a trage un semnal de alarmă atât autorităţilor cât şi generaţiei noi de oameni (tinerilor), despre care Alec crede că s-au născut tocmai ca să rezolve această problemă.

Eu cred în Alec deşi am aflat despre el acum câteva ore doar. Proiectul lui e mic, încă, dar mă aştept să se facă auzit până pe 8 mai, deşi mai sunt doar 3 zile.

Astfel m-am hotărât să pun semnal marşului iMatter pe harta de pe siteul proiectului şi pe Bucureşti. În România nu se ţinea niciun marş. Acum, cu niţică iniţiativă din partea mea şi a oamenilor de aici, putem avea un mic marş în Bucureşti. Sper ca până pe 8 mai să se autosesizeze şi oraşele mai mici din România. Un nou marş se poate face prin această pagină.

DECI – duminică, 8 mai, ora 12:00, Piaţa Romană, la coloane » mărşaluim pe trotuar (nu avem nevoie de aprobare) până în Piaţa Universităţii unde putem să facem nişte poze frumoase de grup. LINK SPRE EVENIMENTUL DE PE FACEBOOK.

Eu voi încerca să printez cât mai multe afişe cu însemnele făcute de iMatter pentru că în rest nu vom scanda, nu vom cânta, nu vom face nimic.

Ideea este să trezim spiritele celor tineri, celor mici, să-i … “împuternicim” pe cei mici să ia atitudine, căci viitorul e al lor.

Marşul iMatter este făcut de copilaşi. Deci ideal ar fi ca în marş să avem copii de toate vârstele. Cu cât mai mici şi mai mulţi, cu atât mai bine! Ei trebuie să conştientizeze problema pe care o avem acum cu toţii.

Dacă puteţi ajuta cu printatul de afişe sau alte detalii… sau vreţi să mă luaţi la întrebări sau … whatever… mă găsiţi la ariel.constantinof [@] gmail.com sau 0753.743.617.

Ar fi super-tare să se implice şi ONGurile eco din România.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

4 comentarii

 • Reply
  Tu contezi? iMATTER - Concediaza-ti seful!
  06/05/2011 at 10:56

  […] Mulţumesc, Ariel. […]

 • Reply
  MaiMultVerde » Blog Archive » Vino la marşul iMatter pentru că Natura contează pe tine!
  06/05/2011 at 17:34

  […] via Ariel Conctantinof (organizator iMatter Bucureşti) […]

 • Reply
  Vino la marşul iMatter pentru că Natura contează pe tine!
  06/05/2011 at 23:04

  […] via Ariel Conctantinof (organizator iMatter Bucureşti) […]

 • Reply
  Mars in Bucuresti pentru responsabilitate | RomaniaPozitiva
  07/05/2011 at 18:08

  […] Link event pe iMatterMarch.org: imattermarch.org/march/location/bucharest-romania/ Link spre articolul de pe blog: arielu.ro […]

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează