România

Noul mod de a face advertising

Dupa ce necunoscutul ZU a inceput sa scrie pe toti peretii din Bucuresti “Who is ZU?” cu niste vopsele de 6-7 RON si a avut succes, acuma este randul celor de la AVIVA.

Am vazut zilele trecute niste stencil-uri albastre cu niste omuleti in sir… Ieri am vazut noua reclama de la AVIVA. Ce aveau in comun? Asta:

Aviva

Frate, ultima data cand am verificat era ilegal sa faci graffiti. Acuma ce facem? Ne facem publicitate asa usor si nimeni nu ne da in cap? Ne facem reclame pe cladiri, pe dale in parc (da, stencil pe jos, n-as fi crezut) si alte locuri publice?

Si hai sa nu o dam in chestii de genul: “Dar de unde stii ca au fost ei?”. Pai … nu stii, dar de ce ar fi facut altii reclama. Si atunci le zici: “Aveti grija sa nu se intample si vedeti cum mergeti prin oras si stergeti tot ce va face reclama prin graff-uri.”. ZBANG.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

3 comentarii

 • Reply
  Teo
  23/09/2008 at 22:18

  si eu am vazut stencilul asta, azi, pe jos pe drum spre ior:)) :) da credeam ca “academicianul” ala e o tipa:))

 • Reply
  Ariel Constantinof Blog » Indicatorul reclama
  23/09/2008 at 22:49

  […] Radio ZU, AVIVA, voi pe cand va apucati de chestii din astea? Ma gandesc ca oricum va place voua ilegal-style. […]

 • Reply
  Jalane
  24/09/2008 at 13:12

  Da, si eu am vazut Who Is Zu?-urile peste tot, ba au mai si dat Antena la stiri treaba asta, ca un fel de uuuuuuuite ce misto ne facem noi reclama!!! Si culmea e ca am vazut graff-urile prin zone ft centrale si ft circulate, gen in plina Calea Victoriei sau pe bulevardul Unirii, si asta numai ce am vazut ieri…
  Cam weird ca nu se sesizeaza nimeni asa. Or fi “stergibile”… Asteptam prima ploaie :P

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează