România

Nu cedati locurile!

RATB post.

Ma intorceam joi de la Netoo cu tramvaiul (5 in caaz ca va intereseaza) – in jurul orei 9. Eram 3 oameni in tot tramvaiul asa ca desigur m-am asezat pe scaun.

Am trecut de cateva statii la care nu a deshcis nimeni usile, dar apoi am ajuns la Iancului si s-au uract in jur de 20 de persone.

Desi pare putin ciudat, erau si cateva babute din alea de-ti cer locul in tramvai “ca eu am boala cutarescu mama…”. Unele babe se aseaza, altele nu, alta vine si se tine de bara, de scaunul meu. Putea a baba… Era mirosul ala de batrana nespalata greu de suportat.

Ma intrebam eu, si va intreb si pe voi, de ce dracului cand sunt scaune libere, babele nu se aseaza? Oare astepta sa-i cedez locul meu?

PS: Pentru babele care citesc acest blog (zic si eu) – scaunele pentru mosi si babe sunt in fata, rezervate!


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

5 comentarii

 • Reply
  Ole
  27/01/2007 at 13:00

  Probabil pentru ele e un sport extrem sau un mod de a face caterinca. Asa cum noi radem de babe probabil asa fac si ele cu noi (probabil e o societate ascunsa sau o conspiratie dar nu intru in detalii). Oricum parca imi si imaginez babutele intre ele “Ia uite-l pe ala pletosu, pe pariu ca nu rezista o statie?”.

 • Reply
  Zeffy
  27/01/2007 at 14:21

  mey.. d c sa nu streseze baba aia pe tine ;))

 • Reply
  Spadez
  28/01/2007 at 12:53

  aceeasi intrebare mi-o pun si eu.

 • Reply
  Adrian Cătălin
  28/01/2007 at 14:53

  Tu tot scrii despre babe, dar despre moÅŸnegi nu scrii nimic ? Mie, sincer mi se par mai ofticanÅ£i… Åžtii tu : „Eu îs veteran de război…”, cînd de fapt stătea ascuns în beci la casă de frica ruÅŸilor…

 • Reply
  criss
  28/01/2007 at 15:49

  stiu…e o intreaga conspiratie.cand vad scaunul liber nu se aseaza…e prea usor.lor le trebuie sa “traiasca viata din plin” sa le creasca adrenalina

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează