Interesant

Nu mai sta cu ochii în telefon când mergi pe stradă

Nu mai sta cu ochii în telefon când mergi pe stradă

Nu mai sta cu ochii în telefon când mergi pe stradă. Pentru că-i enervant pentu cei din jur. Și poate fi periculos chiar și pentru tine.

Eu-s genul de om care stă cu ochii în telefon foarte mult pentru că dau multe SMS-uri, pentru că pun poze pe Instagram și, recunosc, sunt dependent de internet.

Cu toate astea nu suport oamenii care atunci când merg pe stradă stau cu ochii în telefon și trebuie să am eu grijă să-i ocolesc, căci câmpul lor vizual este foarte limitat.

Eu, în general, urăsc oamenii care se opresc în mijlocul trotuarului ca să-și rezolve problemele, încurcând astfel traficul pietonal. Femeile, adesea, se opresc și țipă: “Stai. Nu-mi găsesc telefonul!” … sau cheile, după caz. Și apoi încep să cotrobăie prin gențile lor infinite.

Și am observat că eu, atunci când am treabă cu telefonul, adesea “trag pe dreapta”. Așa-mi vine, e natural. Culmea, atunci când am fost jefuit în Barcelona, stăteam pe marginea trotuarului, chiar la un perete, cu ochii în telefon.

Azi am găsit un video scurt și foarte bine făcut pe tema asta. Hai să-l dăm mai departe, căci poate așa dăm naștere unui obicei “sănătos”.

Uite videoul:


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

Comentează

Vezi alte comentarii:

Comentează