Recomand

Nu pierde vremea cu lucruri ce nu-ți fac plăcere

Nu pierde vremea cu lucruri ce nu-ți fac plăcere

Până acum nu mi-a murit nimeni foarte-apropiat, nicio rudă, niciun bunic, niciun prieten. Dar uneori aud că cineva pe care am cunoscut, vag, de la distanță, s-a dus … și mă afectează cumplit.

Bogdan Filipeanu (Mistah Boogie), omul din spatele East Roots, a fost unul dintre oamenii de bază a reggae-ului românesc – din păcate am aflat azi că nu mai este printre noi.

Odată cu o astfel de pierdere îmi amintesc că nu avem timp de pierdut. Anii-s limitați și n-are nicio logică să-i umplem cu ceva ce nu ne face plăcere. Dacă nu-ți vine de dimineață să te ridici din pat, dacă n-ai chef și poftă de viață, fă o schimbare. Radicală. Fără frică. Nu pierde vremea.

Las aici un concert pe care l-am ascultat de zeci de ori și l-am ascultat și live, atunci, la GuerriLIVE cu Bogdan Șerban.

El a fost Bogdan și asta-i muzica lui: (respect.)

Mistah Boogie şi-a început cariera acum 14 ani în Elveția, când alături de fratele Martin a pus bazele ”Ranking sound system” axat strict pe muzica Roots reggae imprimată pe vinil. După întoarcerea sa în România, el începe să îşi scrie propria muzică iar în 2009 alături de alţi 6 prieteni înfiinteaza trupa East Roots. Versurile sale scrise în limba română, engleză şi franceză au cucerit publicul creionându-si astfel un stil propriu, unic in regiune. (sursă)


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

Comentează

Vezi alte comentarii:

Comentează