Amuzant

Ok, recunosc, sunt un gamer!

Sunt gamer!

Mulți nu știu, dar e adevărat – mă joc aproape zilnic la PC.

Mai nou, de când am smartphone, am început să mă joc și pe el.

Și mult timp m-am străduit să ascund asta despre mine căci mi se părea că eu, Ariel, care vreau să fac chestii faine, mă joc cam mult și asta nu ar trebui să fie reprezentativ…

Dar, mno, uite, recunosc, mă joc. Uneori chiar peste 6 ore pe zi. Și cu toate astea, găsesc destule ore să scriu pe bloguri, să pun cap la cap o carte, să fac evenimente și să am grijă că Tribul merge.

În clasa a 12-a, la filosofie, aflam că joaca este “bună”. Și totodată “normală”. Și atunci mi s-a părut ciudat – cum să fie joaca normală?

Pe atunci mă axam pe BAC, eram băiat tocilar, nu mă atrăgeau jocurile. Dar de când am scăpat de liceu – uuu, Dumnezeule, m-am jucat o groază. Și m-am ascuns o groază.

Până când mi-am dat seama că nu-i nimic de ascuns. După o zi de stres și munci mai mult sau mai puțin frumoase, un joc cu amicii merge incredibil de bine.

Cu ocazia asta, cu faptul că ies din “ascunziș”, sper să fiu acceptat la Bloggers Lan Party -ediția II – este un eveniment susținut de RomtelecomAsus,Bitdefender AntivirusevoMAG și ROCCAT.

Hai, serios, cine mai joacă LoL? Știu, tăt lumea.

Toma, tare vreau să mă primești ca să te bat, ca evreu ce sunt, cu tancul.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

3 comentarii

 • Reply
  JoK3R
  03/04/2013 at 19:51

  Sa stii ca nu e o rusine sa fii gamer,recunosc si eu sunt chiar daca joc jocuri browser,pana la urma jocurile te scapa de stres si cum sunt eu mai timid imi pun toate sentimentele si altele,apropo cam ce jocuri joci??

 • Reply
  Lulu
  05/04/2013 at 00:13

  Lasa LOL-ul, treci pe Tekken :D

 • Reply
  AGh
  13/05/2013 at 21:03

  Ok, inafara de LoL ce mai joci? Banuiesc ca daca esti gamer te joci mai multe….banuiesc….

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează