Amuzant

Oficial îmi cer scuze față de toți oamenii pe care nu-i recunosc când mă salută!

Oficial îmi cer scuze față de toți oamenii pe care nu-i recunosc când mă salută!

Nu-i ca și cum sunt ceva vedetă și sunt nevoit să cunosc zilnic sute de oameni, ar, iată, am o problemă!

De când mă știu mă salută anumiți oameni pe care eu, cu nerușinare, nu-i recunosc, și mi-e greu să-i salut înapoi… astfel că încep să mă strâmb, mirat, întrebându-mă de ce mă salută o persoană necunoscută.

Ieri am pățit-o cu doi oameni și m-am simțit nasol de fiecare dată. Căci e nasol să fii nevoit să zici: “Bună, dar, nu știu cine ești.”

Și eu, desigur, mă semi-supăr când salut pe cineva și acel cineva spune că nu mă știe, deși ne-am mai văzut de vreo două ori și am mai vorbit.

Dar am observat că e mai bine să spun: “Scuze, dar nu știu cine ești! și situația să devină amuzantă, nu doar penibilă, decât să mă prefac că știu cu cine vorbesc și la un moment dat s-o dau în bară, neștiind să răspund la o întrebare sau mai știu eu ce.

Și da, pățesc treaba asta pentru că am o problemă cu memorarea fețelor oamenilor. Și totodată cred că sunt un om sociabil care, din fericire sau din păcate, nu sunt hotărât, cunoaște destul de mulți oameni destul de des.

Ieri când am fost salutat în metrou, am zis: “Salut, dar nu știu cine ești…” și tipul, în gura mare, mi-a “dat o palmă virtuală” zicând, destul de tare: “Păi erai beat când ne-am cunoscut.”

M-am simțit brusc privit de toți ochii din metrou și m-am simțit prost că am cunoscut pe cineva beat fiind, eu, care beau numa’ Coca-Cola.

Deci, da, oficial îmi cer scuze față de toți oamenii pe care nu-i recunosc când mă salută! E vina mea, nu a voastră. Îmi cer scuze! Și sper să nu se repete.

Și da, nu voi ar trebui să vă simțiți aiurea, ci eu. Și eu chiar mă simt aiurea că nu recunosc oameni cu care am mai vorbit.

Scuze.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

10 comentarii

 • Reply
  Sabina
  04/12/2012 at 14:28

  Mama si eu , ieri la poze am intalnit 2 fete care mi-au zambit, m-au salutat asa si mi-a fost naspa sa le intreb de unde ne stim :( Offf…

  • Reply
   Ariel
   04/12/2012 at 14:32

   Cred că am avut de-a face cu aceeași fată dintre cele două. :D

   • Reply
    Sabina
    04/12/2012 at 14:41

    La mine era una blonda, cu parul lung, foarteee draguta :) Si parea ca ma super cunoaste. Pe Loredana si Bianca le stiam :-p Ramane un mister…

    • Reply
     Ariel
     04/12/2012 at 14:45

     Anyway, mă bucur că nu-s singurul în situația asta awkward. :D

 • Reply
  Adrian
  04/12/2012 at 14:42

  De ce sa te simti prost? Anii trec si cunoastem, poate, sute de oameni noi intr-un an. Este imposibil sa iti amintesti pe toti. Este de bun simt sa intrebi de unde te cunoaste cel care te saluta si daca nu il tii minte, el ar trebui sa isi puna un semn de intrebare, nu tu.

  • Reply
   Ariel
   04/12/2012 at 14:44

   E un sentiment ciudat, totuși…

 • Reply
  alex
  04/12/2012 at 15:19

  si a fost atentionat chefliul ca starea ta de bine nu avea cauze bahice?

 • Reply
  Tudor CeMerita
  05/12/2012 at 10:07

  Pfuu, deci mai sunt si altii ca mine. Slava Domnului. Asta e si un avantaj pana la urma: suntem siguri ca niciunul nu ne recunoastem pe strada asa ca nu va trebui sa trecem prin momente dinastea penibile.

 • Reply
  mihai
  05/12/2012 at 11:06

  frate, chiar esti o vedeta & iar chestia cu necunoscutul pe strada a celorlalti sa fie ultima ta grija :D

 • Reply
  mOntecOre
  17/12/2012 at 01:13

  http://imgfave.com/view/3032421 uite o solutie :))

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează