România

Propaganda electorala in stil mare

Ariel si colegele prezenti la geamurile Pizza Hut-ului de pe Mosilor. Nu, nu cerseam sau ceva, asteptam restul colegelor pentru a ne indrepta spre scoala. Langa noi apar 3 insi – cocalari, tigani, bogati parca – cu cutii in brate.

Unul ne zice sa plecam de acolo ca e nu stiu ce cu sectorul al lui stiu cui si ce care unde poftim ce. Nu ne-am miscat.

Pun domnii cutiile jos, le deschid si incep sa imparta pungute. Pe punguta “Blah blah sectorul 2, Paste fericit!”, in punguta – un cozonac maricel si 3 oua vopsite in 3 nuante diferite.

Cand mosii de pe Mosilor (ce chestie) vad ca se da ceva gratis la geamurile de la Pizza Hut, vin si ei, logic. Si uite asa se strag toti mosii in jurul nostru. “Da si mie o punga mamaie!”.

Imi fac curaj si ii zic unui dintre cei 3 magnifici: “Nu-mi dati si mie o punga? N-am drept de vot dar ii zic eu lu’ mami sa voteze cu voi!”

Instant: “Da, sigur!” – si nu numai ca mi-au dat mie o punga, dar au dat cate una fiecarei colege ce se afla langa mine. CE FRUMOSSSSSS!!!

Traiasca nea ONTANU care ne de cozonac si oua vopsite!

Punga cu bunuri am dat-o badigardului scolii – un tip la vreo 50 de ani cred. A acceptat-o fara sa comenteze prea mult. I-am zis ca am luat-o de la nea Ontanu, de la Pizza Hut.

Mda.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

3 comentarii

 • Reply
  Xhelar
  23/04/2008 at 10:25

  Oricum alea tot din banii lor sunt :)

 • Reply
  Andrei Monciu
  23/04/2008 at 11:11

  daca raman batranii cu ouale alea pana la Paste…si apoi sa le manance va fi ultimul lor Paste, Ontanu pierde electoratul :)

 • Reply
  Sabrina
  25/04/2008 at 15:34

  Nu cred ca era propaganda electorala, Ontanu face asta cam in fiecare an. Plus, nu cred ca mai poate candida si anul asta…:-?

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează