Biciclete

Roadtrip cu șoferițe

Roadtrip cu șoferițe

Acum vreo două zile am plecat spre Padova, Italia, într-un “roadtrip”. Zic “vreo două” pentru că tot de atunci am pierdut complet noțiunea timpului. Am dormit puține ore, majoritatea pe bancheta din spate a dubei ce ne-a adus cei 1600 de km. Dubă pe care am numit-o “Apolodor” – în mare parte pentru că pinguinul Apolodor avea burta albă, ca duba noastră, și totodată pentru că numele “Apolodor” conține “polo”. Iar noi mergem la Campionatul European de Bike Polo. :)

Am mai fost la drumuri lungi până acum, dar niciodată atât de lungi și niciodată cu un grup atât de mare într-o singură mașină. Dacă pui șapte suflete într-un singur spațiu (și el cu suflet… da, Apolodor are sufletul lui acum) se întâmplă lucruri interesante.

Roadtrip cu șoferițe

Am avut timp în cei 1600 de km să râdem, să glumim, să cântăm, dar și să ne certăm. Vaaai, cât de enervanți sunt oamenii când obosesc! Și când și tu obosești.

Aproape de destinația finală eram atât de obosit și-mi dormea atât de tare să dorm că absolut toate lucrurile mă enervau. Iar băieții din dubă aveau ADHD de la oboseală.

Roadtrip cu șoferițe

Cei mai buni șoferi sunt cei care stau pe bancheta din spate, se știe!

Șoferița: “Aici dreapta?”

Asistentul șoferului: “Da, aici dreapta.”

Din spate: “Ba nu aici, băăă, nu vezi că zice că drept înainte?!”

Tot din spate: “Taci, băăă, că tu n-ai GPS!”

Și iar din spate: “Dar de ce mergem spre Slovenia, nu treceam prin Austria?”

Poate cel mai tare lucru despre expediția asta este faptul că din șapte oameni, din care doar două fete, cei mai mulți kilometri au fost “conduși” de cele două fete.

Niciun membru al echipei Paw Law nu are carnet de conducere. Eu nu am carnet de conducere… Noroc cu nenea managerul, Tranda, care are carnet și abia și-a scos piciorul din ghips.

N-aș fi crezut, nu știu de ce, că două tipe pot conduce așa bine și calm o dubă plină de băieți gălăgioși pe o distanță așa mare. Mare-mare kudos Marina și Irina. :)

Roadtrip cu șoferițe

Revenind: încă am noțiunea timpului dată peste cap. Turneul oficial încă nu a început, dar au ajuns primele echipe și s-au așternut primele corturi.

Azinoapte, când am ajuns, pe la 3-4 dimineața, era prea “devreme” și am dormit cu corturile pe partea “greșită” a campingului. Dar… asta se întâmplă când ești “livrat” de o firmă rapidă de curierat.

Apolodor, duba care ne-a adus și pe care au condus-o fetele noastre, a fost o livrare specială marca TNT Express România.

Revin cu poze și informații pe contul de Facebook și Instagram și pe hashtagurile #autoboca și #livrarespeciala.

Un jurnal de bord super-detaliat a scris Bogdan aici.

Roadtrip cu șoferițe


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

Comentează

Vezi alte comentarii:

Comentează