Dovada că se poate

Scăpați-mă de ultimele 20 de cărți, vă rog!

Scăpați-mă de ultimele 20 de cărți, vă rog!

În 2013 reușeam să strâng bani ca să printez cartea la care muncisem în 300 de exemplare. 65 de oameni mi-au dat un total de 4.344 lei, deși visul meu era să strâng 2.000 lei. Chiar mi-era teamă că am cerut prea mult. Mi-era frică de faptul că nu se vor găsi destui oameni care să mă ajute.

A durat 24 de ore ca să ating cei 2.000 de lei. Nu-mi venea să cred.

Doi ani mai târziu, azi, 2015, cele 300 de exemplare au “dispărut”. Sunt la oameni. Exemplarele virtuale se dau jos din magazinul Apple gratuit – wow, am 130 de “note” și nota finală este 4.5/5 steluțe – WOW! – (cartea e încă în top 10 românia alături de Kamasutra și Biblie) și prin site-ul Motivonti​. Cartea a fost downloadată de peste 10 mii de ori.

Uneori mă trezesc cu câte un e-mail sau cu câte un SMS de “mulțumire” care-mi face pielea de găină. Oameni, te miri de unde, îmi găsesc cartea pe internet, o citesc și apoi îmi scriu. Cu mulți chiar m-am văzut la o cafea, la cererea lor. E o plăcere. E o bucurie. E inexplicabil sentimentul de împlinire.

În casă mai am doar o carte. Un exemplar. L-am ținut pentru mine.

Mai există aproximativ 20 de exemplare la Daniel, aici. 20 de care uitasem. Sunt ultimele 20 de exemplare din cele 300. Ultimele-ultimele.

Am un gând. Tribul, motivul pentru care am scris cărticica, încă funcționează – slavă Domnului, a împlinit 4 ani de activitate. Dar în cei doi ani multe lucruri s-au schimbat și aș mai avea de adăugat vreo 5 capitole cărții.

Aș adăuga capitolele, aș corecta (căci prima variantă are câteva greșeli) ceea ce era deja scris și aș reprinta cartea pentru că simt că abia acum subiectul devine de actualitate.

Știu că mai mulți oameni mi-au spus că își doresc cartea printată după ce au citit-o virtual. Iată, deci, 20 de exemplare, care chiar sunt ultimele, aici. Scăpați-l pe Daniel de ele.

Peste 20 de ani o să valoreze enorm cartea asta “originală”, promit! :)


Recenzia lui George Hari Popescu aici + fragment audio:


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  Andreea
  04/02/2015 at 17:09

  Eu am citit cartea în varianta disponibilă în AppStore. E bună. Chiar aș fi curioasă cum ar fi ea dacă ai adăuga și celelalte 5 capitole.

  Mult spor :)

  • Reply
   Ariel
   04/02/2015 at 23:21

   Spor să fie. Merci de feedback.

   Cred că aș avea mai mult de 5 capitole de adăugat. Cred că s-ar dubla cartea. :) Urmează, să vedem…

  Vezi alte comentarii:

  Comentează