România

Scaunul meu, nu al tau, clar?

Tot din seria RATB.

Stateam in spatele tramvaiului, rezemat, si ma uitam la romanii nostrii, la RATB-stii nostri. Plictiseala mare, ca in fiecare dimineata.

Brusc se ridica un tanar de pe scaun si vine in spre usa, doua babe care stateau la vreo 3-4 metri de el se grabesc sa “cucereasca” scaunul. Se “ciocnesc” fata in fata si una din ele cucereste tronul. Cealalta nu comenteaza, revine la locul ei.

Ma gandeam eu cum o fi sa vad doua babe care se iau la bataie pe un scaun.

In drum spre casa, tramvaiul aprope gol, doar vreo 10 persoane in picioare. Din fata mea se ridica o femeie si se indreapta spre usa. Doua babe vin spre scaun si incep sa zbiere una la cealalta ca “Eu l-am vazut prima!” – “Ba eu!!” si apoi au inceput sa-si enumere asa zisele BOLI… “Tu stii ca eu am…”.

Eu ca un baiat cuminte ce sunt, stau pe scaunul meu si haha (aka sunt pe jos de ras… pe jos de ras pe scaun…). Babele ajung la paruiala si pana la urma una pleaca iar cealalta se aseaza pe scaun.

In concluzie: Bai, voi astia de la RATB, ia puneti mai multe scaune prin tramvai, si scumpiti reduceti pretul biletului… Pai ce facem aici? Ati uitat in ce secol suntem?


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

3 comentarii

 • Reply
  vietnam
  25/01/2007 at 17:57

  Mai bine puneai niste ace ceva sub curul la mortaciunea aia

 • Reply
  Adrian Cătălin
  25/01/2007 at 21:22

  Åži în IaÅŸi e cam aceeaÅŸi problemă cu tramvaiele. Eu propun să se bage tramvaie speciale cu care să meargă doar pensionarii (dacă tot au gratuitate)…

 • Reply
  Miky
  26/01/2007 at 21:04

  lool…….ce faza……=))

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează