Recomand

Se caută om Turific!

Se caută om Turific!

Să vă zic o poveste: (scurtă, promit.)

Un băiat, acum ceva ani, vedea pe YouTube multe videouri cu curieri pe biciclete. Pe străzile orașului său nu-i zărea niciodată.

Știa prea bine cum trebuie să arate un curier: cel mai probabil avea o geantă mare, de curier, pe spate, barbă mare pe față, cel puțin un tatuaj, o bicicletă ușoară – dar extrem de sexy și, printre altele, un lacăt de bicicletă în formă de “U”.

Băiatul visa să devină un curier de genul ăsta. Îi plăcea faptul că oamenii din videouri pedalau toată ziua. Viața lor era acolo, pe bicicletă, între clienți ce doreau viteză și claxoane de șoferi nervoși.

Într-o zi i-a ieșit în cale un tip. Atunci…

… băi, atunci, jur, nu i-am zis niciodată lui Bogdan, dar am cam stat în timp. Dacă închid ochii pot vizualiza perfect întâlnirea mea cu el.

Avea geanta de curier. Avea un U-lock la vedere. Bicicleta de curier. Un tatuaj pe mână…

… era așa cum mi-l imaginam. Ca prințul din poveste. Curierul. Și era în București.

Bogdan Neagu este unul dintre oamenii datorită căruia Tribul este azi ce este. Și asta doar pentru că, într-o zi, mi-a ieșit în cale. Și cumva mi-a însămânțat în cap ideea că putem avea în București curieri din ăia, de vezi pe YouTube…

Bogdan s-a implicat mult și m-a ajutat mult cu Tribul. Nu știe el. Nici nu crede dacă-i zic. Lucra, parcă, o zi pe săptămână – dacă aveam în ziua aia livrări. Nu prea aveam. Tribul era un serviciu atât de nou că dacă aveam 3 livrări pe zi mă îmbătam seara de fericire.

Un “mic” accident (care i-a cam strâmbat cadrul bicicletei și nasul), tipic curierilor pe bicicletă, l-a făcut să lase livratul și să treacă fulltime la proiectul lui – Turific!

Am vorbit despre Turific în anii ăștia … că n-are cum să fie pe lumea asta om care să știe cine sunt și să nu fi auzit de Turific.

Bun. Anii au trecut. Tribul și Turific au crescut. Eu și Bogdan nu (mai) suntem deloc speciali pe străzile Bucureștiului. Există mulți bicicliști faini prin oraș acum. MUUUULȚI! Atunci eram noi doi și încă vreo 4 rătăciți (se știu ei).

Și acum Turific angajează. Caută un om de nădejde. Și m-am gândit că dacă dau sfoară în țară, poate găsim omul potrivit.

Detaliile despre angajare sunt aici.

Pe scurt, Bogdan face produsele din videoul ăsta superb:


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

Comentează

Vezi alte comentarii:

Comentează