Blog in vlog si vicevercea

Stickere cu respect

aaa

Printoteca a început o mică “campanie pentru ONG”-uri prin care oferă stickere pentru tot felul de cauze sau tot felul de mișcări. Așa s-au oferit să ne printeze stickere cu respect. Adică cu mesajul “Respect”.

Ideea acestor stickere a pornit de la faptul că uneori uităm să oferim respect în viața de zi cu zi, mai ales în trafic … dar totodată uităm să apreciem micile gesturi faine pe care le fac cei din jur. Suntem așa supărați că uităm să apreciem puținul respect care a mai rămas prin oraș.

Așa că stickere cu respect ar trebui să fie puse de cei care cred că oferă și știu să aprecieze respectul. E simplu. Stickerul ăsta nu “cere” respect și nu trebuie să fie o “pedeapsă” aplicată pe mașina unui nesimțit… trebuie să fie o mândrie purtată pe mașina unui om fain. :)

Cei ce vor astfel de stickere le pot găsi la Atelier Pinion și la T-Zero Coffee Shop – două localuri din centrul Bucureștiului.

Mă gândesc să trimit cumva și la niște localuri din țară… dacă are careva idee unde anume, concret, please help.

Iată vlogul de ieri, care se termină într-o mică întâmplare haioasă care pornește de la o mică ceartă.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  Ciprian Stoicescu
  14/01/2016 at 15:36

  Salut.
  Foarte tare treaba asta cu stickere. Dacă vrei să trimiţi în ţară, nu este mai uşor să cauţi persoane care să se ocupe de împărţirea acestora ?

 • Reply
  Andrei
  15/01/2016 at 09:37

  Adevarul e ca si tu exagerezi . Vizavi de cearta “haioasa”. Violenta naste violenta .

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează