Blog in vlog si vicevercea

Un fel de radiografie a omului “Edy Creative”

Asta-i povestea lui Eduard Geapana, pe care nu l-am cunoscut întâmplător, ca pe majoritatea din această serie de “Oameni faini”…

A fost pentru prima dată când n-a fost necesar să “trag” eu de cineva ca să-l pun în fața camerei, ci după ce a văzut un video din seria asta, Eduard mi-a scris și m-a întrebat cum îmi aleg oamenii.

Am băut o cafea, l-am luat la întrebări intruzive despre viața lui și, după vreo 15 minute mi-am scos carnețelul. Așa am început să fac un fel de “interviu cu premeditare”.

Omul din fața mea era carismatic și știa să povestească. Era incredibil de entuziasmat și pozitiv despre toate subiectele pe care le deschideam: de la politică, la bacșis.

Mi s-a părut că are “ceva de dăruit”, avea de zis celor “mici” cum se poate face treabă faină. Am notat tot felul de idei de subiecte în carnețel, câteva întrebări și, până-n ziua filmării nu i le-am arătat.

Și așa a ieșit treaba asta… Un fel de radiografie a omului “Edy Creative”: care este un om și un business și o pasiune pentru viață, toate în același ambalaj.

Vă încurajez să îl puneți pe Edy la treabă, dacă aveți nevoie de om priceput într-ale internetului, sau chiar să-l scoateți la o cafea că îs multe chestii faine de povestit. :)

Și mulțumesc Edy pentru super-mega-deschidere! A fost o plăcere. <3

Edy este de găsit aici:


De când eram mic îmi plăcea să admir oamenii din jurul meu sau, culmea, diverși oameni de pe internet. Ba mai mult, îmi plăcea să le iau și interviuri scrise pe care le publicam pe blogul meu și faceam mii de vizualizări, semn că și alții gaseau valoare sau admirație pentru cei pe care-i admiram și eu.

Acum am trecut pe video. Dar cred că toți anii de admirație și interviuri scrise cântăresc enorm.

Cu diverse ocazii, prin diverse colaborări, dau de oameni faini pe care ajung să-i iau la întrebări despre ei și despre ceea ce fac cu viața lor. Și vreau să-i adun aici, în aceast playlist de YouTube numit “Oameni faini”. Tot din acest playlist ar fi făcut parte și oamenii faini pe care i-am cunoscut printr-o colaborare cu Banca Transilvania – îs multe-multe interviuri de găsit aici


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

Comentează

Vezi alte comentarii:

Comentează