Fotografie

Țestoasa din Thassos

Țestoasa din Thassos

Ascultând Tranquila cu Costin și cu Alex în mașină, mergând cu curaj pe serpetinele din Thassos, în cale ne apare o țestoasă.

Oprim mașina, ne dăm jos și ne punem pe burtă s-o pozăm.

Țestoasa din Thassos

Cât doi pozează creatura, unul rămâne în picioare și atenționează mașinile ce vin să încetinească și să ne ocolească.

Prima mașină oprește și ies din ea doi turiști incredibil de fericiți. Spun că n-au văzut o țestoasă thessiană de 25 de ani!

Următoarele mașini încetinesc, iar în dreptul creaturii opresc câteva secunde ca să vadă ce s-a întâmplat. La vederea țestoasei ne aruncă un zâmbet.

Pare a fi un moment inedit chiar și pentru localnici, nu doar pentru noi.

Țestoasa din Thassos

Țestoasa din Thassos

După ce-am pozat-o din toate pozițiile posibile am ajutat-o să traverseze strada ca pe o vârstnică pe care o prinde semaforul pe roșu când ea mai are jumătate de stradă de traversat.


Mno, mai multe, live, pe Instagram sau Facebook. Va urma.

Tăti pozili de mai sus îs făcute cu un Samsung Galaxy S3 (una, două, maxim, îs cu iPhone-ul 4S personal, din lipsă de baterie pe Samsung – pentru că atunci când faci sute de poze cu un smartphone rămâi fără baterie…). Oricum – tăti pozili-s făcute cu mobilul, asta-i cert, și trecute prin filtre instagram.

În Thasos am ajuns cu tabăra de fotografie pentru bloggeri, un eveniment organizat de Foto Union cu sprijinul Bancpost,Cosmote, Ford, F64, Booking Greece, Samsung Galaxy S4, Izvorul Cristalin. Asta în urma câștigării unui loc în tabără cu postarea de aici.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

Comentează

Vezi alte comentarii:

Comentează