Filme

The Change-Up (2011) – Comedie bună de văzut cu jumătatea, mâncând chipsuri şi dulciuri!

The Change-Up (2011) - Comedie bună de văzut cu jumătatea, mâncând chipsuri şi dulciuri!Cola beau regulat. Ba chiar cred că sunt dependent de Cola de fapt. Cola, Pepsi, nu contează… una dintre ele. Dar chipsuri şi dulciuri nu prea mănânc. Se întâmplă rar şi de obicei la ocazii speciale. Azi, sâmbăta de dinaintea duminicii în care se dă ceasul cu o oră înapoi (ora 4AM devine 3AM – 30.noiembrie.2011), am hotărât să văz o comedie cu “dovlăcelul” meu. Sau să zic “dovlăcica“? Nu, nu o alint aşa de obicei, dar simt un aer de Halloween.

Bun, şi filmul pe care l-am găsit rapid pe torente a fost “The Change-Up” (2011). Ştiind doar că-i o comedie, căci aşa zicea IMDB-ul, am hotărât să-l dau jos şi să-l văz fără să caut trailerul înainte.

Concluzia? Film stupid la prima vedere, cu o idee pe care am mai văzut-o (doi prieteni schimbă corpurile între ei fără să vrea), dar care te face să râzi în hohote. Zic că-i numa’ bun de văzut cu “jumătatea” pentru că are multe “picanterii” relationship-related.

Deşi stupid, m-a pus pe alocuri pe gânduri. Mi-a amintit că am câteva lucruri de spus unor oameni… lucru pe care tot îl ezit. Deşi pare a fi o comedie de duzină, tipic Hollywoodiană, îmi place că are un mesaj.

Deci da, The Change-Up mi se pare o comedie bună. Merită. Deşi, repet, primele 20 de minute o să ţi se pară un film de tot rahatul.

PS: Am mai învăţat că bărbaţii căsătoriţi (şi cu copilaşi), care cel mai probabil nu-şi înşală soţia, nu se mai rad la boaşe!

PPS: Atât Leslie Mann cât şi Olivia Wilde sunt… suuuperbe.

Şi trailerul:


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  Vlad
  01/11/2011 at 13:34

  Cred ca e al 3-lea film care l-am vazut cu aceasi idee. It’s like freaky friday…numai cu tipi. E chiar sec sa vezi acelasi lucru again and again intr’o alta prezentare..

  • Reply
   Ariel
   01/11/2011 at 23:22

   True, true, but still “ok”. Gândeşte-te că … anii trec şi “tinerii” n-au văzut filmele de acu 5 ani. :)

  Vezi alte comentarii:

  Comentează