Tribul

Tribul ajutat de tehnologie (video 3 minute)

Trei minute despre Tribul

Săptămâna trecută am avut “în teste” – sau, mai pe românește, “m-am putut juca cu” – un laptop 2 în 1.

Da, este ca o cafea instantă ce are în plic și cafea și lapte, doi în unu, doar că nu-i cafea… ci este laptop … și în loc de lapte și cafea este laptop și tabletă. Haha, te-am pierdut?

M-am jucat cu un Lenovo Yoga 3. Numele spune totul despre el: este genul de laptop care poate face yoga. Adică se dă peste cap și devine tabletă.

Ca idee, uite aici un prank ce a circulat pe internet: un tip rupe un MacBook în două ca să demonstreze cât de tare este un Lenovo Yoga.

Cu ocazia asta Intel m-a luat puțin la întrebări și despre cum a fost Tribul ajutat de tehnologie. M-au întrebat cum ar fi să nu mai am, brusc, acces la tehnologia zilelor noastre. Am înghețat la filmare. N-am știut ce să răspund.

Nu cred că-s dependent de tehnologie … dar totuși, să rămânem brusc fără acces? Nu pot să-mi închipui ce s-ar întâmpla.

Conceptul de 2 în 1 mi s-a părut interesant pentru că m-am putut imagina făcând niște prezentări de afaceri cu laptopul transformat în tabletă.

… Și pentru că uneori e mai rapid să ai touchscreen în loc de touchpad … și cum oricum folosim telefoane cu touchscreen constant acum, mi se pare că următorul pas firesc este ca toate laptopurile să aibă și ele parte de touchscreen.

Zilele ce urmează o să dezvolt subiectul acesta.

Între timp: sunt parte din campania Intel “Countless Ways of Working”. Aici mai este un video cu un start-up ajutat de tehnologia zilelor noastre.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

4 comentarii

 • Reply
  pardauro
  22/06/2015 at 21:03

  Mi se pare foarte tare faptul ca clipul e urcat pe canalul celor de la Intel.
  Felicitări pentru video și pentru poveste. Tribul mi se pare cea mai frumoasă afacere dezvoltată în ultimii ani la noi. Iar referitor la laptopul cu touchscreen, nu cred că aș rezista câteva zile să ridic mână dreaptă de pe tastatură și să o țin atârnată pe ecran, pentru a naviga.

 • Reply
  Dragos
  23/06/2015 at 14:54

  Cateodata ma gandesc ca o sa vina o zi cand n-o sa mai facem fata noutatilor tehnologice, oricat de avizi am fi de schimbare.

  • Reply
   Ariel
   24/06/2015 at 09:54

   te referi la inteligenta artificiala?

 • Reply
  Ce ar fi făcut Ariel dacă s-ar fi născut acum 40 de ani? - Ariel Constantinof Blog
  27/06/2015 at 09:52

  […] timp ce ne pregăteam să filmăm acest video, am fost întrebat: “Ce ar fi făcut Ariel dacă s-ar fi născut acum 40 de […]

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează