Bălării

Vă previn, vine luna decembrie… (cea mai scumpă lună din an?)

Vă previn, vine luna decembrie... (cea mai scumpă lună din an?)Sunt într-un restaurant din Timişoara. Iau masa de prânz în “Palatul Lloyd” – acum restaurant, în trecut chiar un palat al unui anumit Lloyd cică. Şi am avut o revelaţie.

Văzând cât de “eftin” îi totul p-aci prin zonă, comparativ cu preţurile pe care le ştiu eu în Bucureşti, mi-am dat seama că vine luna decembrie, cea mai sumpă lună din orice an!

Moş Nicolae, Moş Crăciun, Hanuka, ziua de naştere a lui sor-mea, beţia/concediul de anul nou!

Ca să nu intri în datorii în luna decembrie trebuie să începi să tragi tare din octombrie. Cel puţin eu asta simt în fiecare an.

Acu’ rămâne de văzut câtor oameni reuşesc să la iau cadouri anul ăsta…


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

3 comentarii

 • Reply
  rozina
  21/11/2011 at 14:48

  ma crezi ca eu le-am luat in Februarie pentru Craciunul asta? Erau la reducerea reducerilor de la Craciunul de anul trecut. le-am pus frumusel in camara (sunt mai multe jucarii pentru copii prietenilor), dar am invatat de la cineva sa iau ce vad in fata ochilor cand sunt reduceri, le pun deoparte, si nu mai trebuie sa alerg cu cateva zile inainte de un eveniment.

 • Reply
  Tina
  21/11/2011 at 16:04

  Ohoo, colegii mei de apartament si-au facut de mult cumparaturile pentru Craciun (cadouri). Nu stiu si nici nu vreau sa imi imaginez cum este in UK de Craciun. Ei au decoratii ai alte prostii inca de la sfarsitul lui septembrie :)).

  • Reply
   Ariel
   21/11/2011 at 16:27

   Mi se pare exagerat, serios! :D

  Vezi alte comentarii:

  Comentează