Bălării

Will Blog for Neurons

Will blog for neurons

Nu conteaza ca ea e Simona Sensual… Conteaza ca blogul a devenit un instrument care imi displace. Toata lumea face bloguri pentru bani. Nimeni nu stie ce-i ala content. Noii bloggeri nu stiu nimic despre internet, HTML sau calculator… stiu sa deschida calculatorul, sa vorbeasca pe Y!M, sa schimbe pagini pe Internet Explorer si, cel mai important, ca se SCOT BANI DIN BLOGURI!

Desigur, iar privesc doar partea “goala” a paharului. Daca ma gandesc mai bine, faptul ca blogurile au luat o asemenea amploare incurajeaza orice sclav al societatii sa vorbeasca liber despre orice.

Terminand cu filozofia… Sa stiti ca-s constient ca nu mai bloghez la fel si ca blogul acesta s-a schimbat mult. Toate se datoreaza faptului ca toata viata mea s-a schimbat incet, incet…

Eu revin cu blogul pentru … pentru … pentru o masina care ma poate duce in trecut (de obicei se cere o masina care sa duca in viitor, dar Ariel e special).


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

3 comentarii

 • Reply
  » Nimic - Leyla’s Blog
  08/05/2008 at 21:54

  […] e cretin tot ce am zis, dar am vrut sa o scriu. Acum toti au blog si se exprima. Dar […]

 • Reply
  Jalane
  08/05/2008 at 22:06

  Am auzit-o azi pe Simona Sensual la Happy Hour si nu stia sa descrie o femeie inteligenta. In afara de asta, faptul ca multi bloggeri folosesc blogul ca un instrument pentru a face bani nu trebuie sa te impiedice pe tine sa continui sa o faci din placere, chiar daca ce vezi in jur poate fi frustrant. Si si noi stim ca blogul s-a schimbat. Urmaresc un vlogger, si e aceeasi situatie. Multi ii reproseaza chestia asta. Eu nu o s-o fac pentru ca inteleg si mi se pare normal. Din moment ce tu te schimbi si viata ta se schimba, e logic ca se reflecta in cum gandesti si scrii. Dar atata timp cat o faci natural, e ok, cel putin din punctul meu de vedere.

 • Reply
  bampi
  23/06/2008 at 02:21

  Probabil Simona s-a gandit in prima instanta sa se descrie pe ea si si-a dat seama ca nu e inteligenta si a ramas fara replica. Am vazut tot la Happy Hour pe Dj Miki daca nu ma insel (una fosta dansatoare, cu silicoane, care vezi doamne mixeaza topless) si o rugase Maruta sa se joace nitel la platane, si saraca tot ce-a putut spune a fost o replica de genul “ca ea e invatata cu pupitrul ei si sculele ei”. Cat despre treaba cu blogurile, fiecare o face cum il taie capul, mai mult, viata in Romania a devenit “comerciala”, nu se mai face nimic de placere, totul se face pt a scoate bani. Dj mixeaza ca fac bani, cluburile fac petreceri ca ies bani, lautarii canta pt ca se fac bani, si tot asa, lista poate continua…

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează