Ce mai creez

#wisewords

#wisewords

De ceva ani fac poze cu telefonul și le pun pe contul meu de instagram. La început era o joacă, dar acum e un fel de (chiar dacă sună pompos ca dracu) lifestyle.

Și nu, nu zic asta pentru că – vai, ia să vedem pe unde a umblat ariel … –, ci pentru că eu, chiar eu, Ariel, periodic rămân blocat în contul meu de instagram, dând scroll-la-infinit, analizând anul sau anii ce-au trecut și locurile magice prin care am fost. Și e un exercițiu fascinant.

Așa cum la un moment dat am început să-mi ‘aștern’ gândurile aici, pe blog, și ani mai târziu să recitesc … așa am început să fac și cu pozele de pe instagram.

Dar uneori, publicând poze pe instagram, nu știam ce să scriu sub poză. Așa că ajungeam să caut citate potrivite.

Astfel ajungeam ca uneori să găsesc citate super-inspiraționale, pe care le puteam vedea transformate cu ușurință în video-uri.

Și așa am început seria asta … #wisewords …

Pe fundal e vocea mea. Nu-i cea mai potrivită, dar e cea mai rapidă soluție. Pe viitor sper să ajung să mă folosesc de vocile faine ale altor oameni.

Scriu rândurile astea în speranța unui feedback despre seria asta. Și în speranța că poate mai găsim, împreună, citate sau mici texte pe care să le transfromăm în #wisewords. :)

Mulțam în avans.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

4 comentarii

 • Reply
  Mara
  19/04/2017 at 00:40

  Minunat, minunat, minunat!
  Nu stiu exact de ce, dar am fost peste masura de incantata cand am citit ideea si am vazut video-ul, superba idee! Keep it up :)

 • Reply
  Ale
  19/04/2017 at 13:05

  Good job ?

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează