Recomand

53 de bilete duble la concertul lui Robbie Williams de pe 17 iulie

53 de bilete duble la concertul lui Robbie Williams de pe 17 iulie

Pe 17 iulie Robbie Williams vine în București, iar Banca Transilvania pune la bătaie 53 de bilete duble printr-un concurs simplu și interesant.

Tot ce trebuie să faci este să intri aici, într-o mică aplicație de Facebook (da, ai nevoie de cont de Facebook) și să îți lași datele de contact alături de un mesaj de bun venit sub formă de imagine pentru Robbie Williams.

50 dintre biletele duble vor fi oferite prin tragere la sorți. Îți recomand să te înscrii tu, maică-ta, taică-tu, sora cea mică (fă-i Facebook dacă n-are) … Și sunt șanse destul de mari ca cineva din familie să prindă un bilet dublu. Apoi dacă nu vă puteți decide cine să meargă, puteți să jucați “Piatră, foarfecă, hârtie” în familie. Hehe.

Alte trei bilete duble vor fi date în funcție de numarul de like-urile primite în aplicație și printr-o comisie de jurizare din care fac parte și eu.

Așa că dacă ești genul de om ce n-are încredere în trageri la sorți sau știi că nu te prea înțelegi cu “karma” ta, atunci îți recomand să pregătești un mesaj cât mai autentic, fain, unic, bun ca să convingi juriul. Insist asupra faptului că fac parte din juriu …

Spor! Și ne vedem acolo!


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  Iuliana
  21/06/2015 at 18:54

  Aplicatia nu merge de pe tel.

  • Reply
   Ariel
   21/06/2015 at 19:10

   într-adevăr. din păcate. :(

  Vezi alte comentarii:

  Comentează